Serie 1 Nørager Boldklub - KB

Hold:
Serie 1
Resultat:
0-0
Dato for kamp:
15-10-2016
Bedste spiller:
Henrik "Hønne" Kristiansen
Kampreferat:

Nulløsning i Nørager - "Træls" siger cheftræneren.

KB kunne med en sejr over Nørager Boldklub i lørdagens vanskelige udekamp, have bidt sig fast i toppen af rækken og selv kunnet afgøre førstepladsen i serie 1 puljen. Sådan gik det desværre ikke. KB måtte nøjes med det ene point i en chancefattig 0-0 kamp. Med kun to kampe igen er førstepladsen nu til deling mellem Nørager, Søften og tst Fodbold. Vi halser efter trioen med tre point færre.

På forhånd var Kristrup træner Finn K. Jensen og hans spillere på det rene med, at lørdagens udekamp mod Nørager ikke ville blive en 'walk-in-the-park'. Finn Jensen siger: ”Vi vandt helt fortjent det modsatte opgør på Kristrup Stadion med 2-1. Holdet fra Nørager er karakteriseret ved et kompakt forsvar, totalsatsning på alle standardsituationer og masser af forsøg på at påvirke dommeren. De praktiserer et hårdt spil - hele tiden på grænsen af det tilladte. Verbalt prøver de hele tiden at hidse vores unge spiller op. Når de får igen af samme skuffe, råber de straks på dommeren. Det er et hold der aldrig taber på hjemmebanen. Med andre ord ikke lige vores favoritmodstander. Mine forudsigelser kom til at holde stik”.

Som nævnt var det en chancefattig kamp, som endte 0-0.

"Et dårligt resultat for os, men vi var simpelthen ikke dygtige nok til at skabe de afgørende chancer, der kunne have givet os sejren. Jeg tror kun jeg tæller to reelle chancer til os i hele kampen. Vi bliver heller ikke farlige på dødbolde i kampen. Nørager havde to behjertede forsøg før pausen, hvor Nørager havde den kraftige vind med sig. Chancerne blev eksekveret af Claus Koch Andersen samt rækkens måske bedste angriber Daniel Sortkjær Jensen. Begge forsøg tog Lasse Jensen sig sikkert af. Det var også meget begrænset, hvad vi skabte. Vi forventede, at vi ville tage dem i anden halvleg med vinden i ryggen. Vi havde da også en friløber ved Peter Busch og et hovedstød lige forbi stolpen af Lasse D. Poulsen. Men vi fik aldrig det forventede overtag. De lavede især efter pausen mange grimme frispark, som gjorde, at vi aldrig fandt nogen rytme. Vi fik to gule kort, og det gjorde det ikke nemmere. Stor respekt for Nørager, for de udnytter deres midler fint. De har en taktisk dygtig træner, de gør det godt i hans lidt forsigtige 4-5-1. Jeg har et godt kollegaskab med Allan Haslund og har stor respekt for hans træner arbejde. Allan Haslund var heller ikke uenig med mig i, at Nørager skulle havde haft 4-5 gule kort, men de slap fra kampen uden at modtage et eneste.

Henrik Hønne Kristiansen var syg i hele ugen op til kampen. Han meldte sig heldigvis klar til kampen. Det skal vi være glade for. Han spillede en meget stor kamp og blev vores ”man-of-the-match” med 7 stemmer. Vores stærke midteforsvar og havde stor anpart i at holde dem nede på 3-4 chance. Lasse Jensen og Nikolai Thomassen meldte sig klar fredag efter at have døjet med småskader. Nikolai fik desværre en grim stempling på hans dårlige ankel og måtte udgår midt i første halvleg. Lasse Jensen stod en god kamp.


Det betød, at vi kunne stille med et meget stærkt hold, da vi kun mangle to mand på dagen. Jonas Andersen holdets anfører har døjet med ryggen hele efteråret. I dag var han en stærk ”stand-in-træner”, da jeg ville prøve at ”nyde” kampen fra den modsatte sidelinje. Vi måtte også se bort fra Anders Maaetoft, vores stærke venstre back, der er på ferie.

Vi savnede idéerne til at lukke dem op. Vi prøvede at slå for mange vindere. Det gav alt for mange boldtab og for mange dueller og spilstop. Derfor måtte vi nøjes med det ene point. Alligevel var jeg langt hen af vejen tilfreds med arbejdsindsatsen, ligesom vores forsvarspil var godkendt med topkarakterer.

Der resterer nu to kampe. Søften GF, Nørager Boldklub og tst Fodbold ligger som nævnt side om side med 23 point efterfulgt af Kristrup med 20 point. Slutprogrammet for de fire topklubber ser således ud:

KB – Søften GF
tst Fodbold – Nørager B.
Nørager B. – Helsted Fremad IF
Søften GF – tst Fodbold
Hornbæk SF – KB

Med andre ord et meget spændende slutprogram. Med en sejr over Søften GF på lørdag, vil vi sikre, at afgørelsen først falder i sidste spillerunde. Nu må vi tage seks point, og håbe, at det rækker. Intet afgjort, så vi må gøre vores eget arbejde færdigt", slutter cheftræner Finn K. Jensen