TRIF tog sig af begge pokaler i Brejnholt Randers Cup 2020

TRIF blev den store triumfator i dette års Brejnholt Randers Cup. Specielt i senior 1 var det overraskende at se serie 2 holdet fra Rønde besejre tre højere rangerede hold. I puljekampene blev det til sejre over både værternes jyllandsseriehold og Dronningborg Boldklubs serie 1 mandskab. Disse resultater banede vej for en finale mod serie 1 holdet fra Vorup FB. Vorup FB havde været bagud med 4-0 mod Hornbæk SF. Dermed var finalepladsen Hornbæks, men to reduceringsmål sendte Vorup FB i finalen fra den jævnbyrdige pulje 2.

BREJNHOLT CUP 2020

Covid-19 har lagt mange begrænsninger over alt, og vi har også været i tvivl, om vi kunne afvikle årets Brejnholt Cup på forsvarlig vis.

Det mener vi, at vi er lykkes med, så indtil videre gør vi klar til at starte årets træningsturnering den 25. juli med store finaledag lørdag den 1. august.

Vi glæder os over, at den traditionsrige turnering kan afvikles og til at der igen kan spilles fodbold.

I programmet kan I læse meget mere om turneringen, hold, tidsp…

Se mere

Nyt fra Oldboys

Hej alle

Lidt nyt fra bestyrelsen, desværre er det ikke specielt godt nyt.

Vi har desværre og i samråd med Lars, set os nødsaget til at udmelde vores 55 års hold fra østjysk oldboys.

Vi fik jo, som alle ved, ikke spillet forårsturneringen og vi har efterfølgende kunnet konstatere at 55 års holdet ikke kunne bevares som 11 mands hold da vi var helt nede på 11-12 måske kampklare spillere.

Vi er ikke alene i denne situation da nævnte række i år kun består af 4 hold. Det skal lige siges at vi ikke hørte fra ØOB omkring at der kun var så få tilmeldte hold til rækken (skyldes måske at der er ca. ½ år mellem tilmelding og start.)

Vi har forsøgt os (og står på venteliste) til 7 mandsrækken, men den er fuldt booket.

Vi er meget vel klar over at vi på flere måder har et problem om at vi ikke kan tilbyde turneringsbold (også omkring kontingent mv.) men vi håber at kunne løse dette via næste års kontingent, skulle nogen have andre forslag må man meget gerne henvende sig til undertegnede.

Pressemeddelelse: Nyt idrætscenter på vej i Kristrup

Her til morgen blev første spadestik taget til Aktivitetscenter Tirsdalen. Kristrup Boldklub kan efter sommerferien åbne efterårssæsonen på en nyanlagt kunstgræsbane ved Tirsdalens Skole.

Randers Kommune er i tæt samarbejde med klubber og foreninger i gang med at skabe nye og forberede faciliteter for idrætten rundt om i kommunen. Nu er turen kommet til bydelen Kristrup, hvor Sundheds-, idræts- og kulturudvalget har bevilliget et tilskud på 1,25 mio. kroner til den lokale fodboldklub. Beløbet indgår i udviklingen af Aktivitetscenter Tirsdalen, som lokale ildsjæle er ved at realisere. Med støtte fra private, virksomheder og fonde har Kristrup Boldklub selv indsamlet 3 mio. kroner til projektet.

Mindeord - Mogens Høy

Det er med stor sorg at vi kan meddele, at Kristrup Boldklub har mistet et af sine markante medlemmer her til morgen. Mogens Høy blev ramt af en hjerneblødning tidligere på ugen og sov desværre stille ind i dag. 

Så går vi i gang med drømmeprojektet...

Tirsdag den 2. juni, kl. 8.00 bliver en mærkedag for Kristrup Boldklub. Under foreningen Aktivitetscenter Tirsdalen tages det første spadestik i det der skal blive til en kunstgræsbane med omkringliggende aktivitetsområde.

Brejnholt Randers Cup 2020

Det er unægtelig vanskelige tider for fodbolden i øjeblikket. Covid-19 har lagt et tungt tæppe ud over alle aktiviteter i samfundet, herunder vores elskede fodbold. Siden 1998 har Kristrup Boldklub - uden ophold - gennemført en træningsturnering for lokale seriemandskaber. Vi forsøger at holde fast i traditionerne.

Nordea Fonden støtter Aktivitetscenter Tirsdalen

Aktivitetscenter Tirsdalen er en forening under Kristrup Boldklub. Foreningens formål er, at etablere og drive et aktivitetscenter med tilhørende kunstgræsbane på banerne ved Tirsdalens Skole. Tanken med området er, at det skal kunne aktivere mennesker i alle aldre på en sund måde med masser af bevægelse og aktiviteter. På den måde håber Kristrup Boldklub, at det kan tiltrække mennesker fra lokalområdets børnehaver, skoler, plejehjem og de øvrige omkringliggende uddannelsesinstitutioner. 

SÅ ER VI KLAR... NÆSTEN...

Så er vi klar til at realisere vores drømmeprojekt – Aktivitetscenter Tirsdalen.

Hvad finansiering angår er vi ikke helt i mål. Vi mangler fortsat i området af 200.000 kr. I Kristrup Boldklub har været utrolig glade for al den støtte, vi har modtaget. Det gælder klubbens afdelinger, klubbens medlemmer, lokalbeboerne og andre private donorer, sponsorer og ikke mindst de fonde, der har bidraget med markante beløb.

Corona Virus - OBS OBS

Til
Medlemmerne i Kristrup Boldklub
Forældre til børn og unge i Kristrup Boldklub

Vi har de sidste dage fulgt udviklingen i Danmark omkring Coronavirus. Udviklingen har desværre været meget negativ og der er fra regering og de idrætslige forbud løbende kommet meldinger om tiltag.

Tiltag der alle skal medvirke til, at begrænse smitten og dermed risikoen.

Her til aften er der kommet nye og meget alvorlige tiltag fra den danske regering og igen tiltag for at begrænse udviklingen i smitterisikoen.

Kristrup Boldklub har her til aften bl.a. aflyst Generalforsamlingen i fodboldafdelingen. Dette i respekt for den alvorlige situation Danmark er kommet i.

Generalforsamling fodbold - med spisning

 

Generalforsamlingen er aflyst på ubestemt tid pga corona-virus.

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kristrup Boldklub Fodbold.

Onsdag den 11. marts 2019 kl. 19.00-21.00 i klubhuset på stadion.
Dagsorden iflg. vedtægterne.
Før selve generalforsamlingen er fodboldafdelingen vært ved en omgang wienerscnitzel  kl. 18.00
I forhold til antal spisende kræves tilmelding senest den 9. marts til Jonas Kiær Andersen via Facebook eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig fodboldhilsen
Bestyrelsen

Nytårsappel seniorer

Så er det ved at være tid til opstart på 2020-sæsonen, hvor vi forventer at blive klar med 10.000 m2 aktivitetscenter med kunstgræsbane.

Påskehilsen fra Hovedformanden

Til

Medlemmerne i Kristrup Boldklub

Forældre til børn og unge i Kristrup Boldklub

Sponsorer og andre interessenter i Kristrup Boldklub

God Påske

Den 11. marts 2020 meldte vi som forening ud, at vi i respekt for regeringens udmelding havde besluttet at lukke ned for al træning og kampe i Kristrup Boldklub. En udmelding som vi var tilfredse med, men også en udmelding som har og har haft et mere alvorligt indhold end først antaget.

Forbud er senest blevet forlænget til 10. maj 2020.

Martin Valbjørn fortsætter som træner for 2. holdet

Så er det meste af trænerkabalen for næste år på plads, idet Martin Valbjørn fortsætter som træner for 2. holdet og dermed som assistenttræner for cheftræner Lasse Mogensen.

Vi er naturligvis glade for den kontiunitet, som dermed er sikret på seniorområdet, udtaler seniorkoordinator Kristian Møller.

Hovedformand Hans Mogensen fylder 60 år

Så fylder Hans Mogensen (igen) rundt.

Tid og sted:  Klubhuset, fredag den 15. november fra kl. 14.

Hans vil i dagens anledning være vært ved en reception med noget spiselig og drikkeligt.

Kom frisk og vær med til at fejre Mr. KB ;-)

Arbejdernes Landsbank bliver Diamantsponsor i Aktivitetscenter Tirsdalen

Vi har tidligere omtalt, at vi nærmer os 3 mio. kr. i indsamling til vores drømmeprojekt Aktivitetscenter Tirsdalen. Arbejdernes Landsbanks Fond har nu bidraget til indsamlingen med et flot bidrag på 40.500,- kr., hvilket gør dem til Diamantsponsor.

LASSE MOGENSEN FORTSÆTTER SOM CHEFTRÆNER

Vi er ovenud tilfredse med cheftræner Lasse Mogensen og hans indsats med holdet i hjerteklubben KB ?
Derfor er Senior Koordinator Kristian Møller og Lasse blevet enige om at forlænge kontrakten.
Derudover er Lasse blevet optaget på DBU A-kursus med start til januar - så herfra al støtte og god fornøjelse med uddannelsen ?⚽️.
Kontrakten blev underskrevet ifm. en JS sejr for nylig - med højt humør ?

Storkamp på Kristrup Stadion - i oldboys

Kristrup Boldklubs OB50 års hold har i mange år været klubbens fodboldmæssige flagskib. Dette naturligvis på grund af talrige Øst Jyske Mesterskaber. Disse mesterskaber er ofte blevet erobret foran store klubber som Randers Freja og AGF. Det har knebet lidt med at udvide antallet af pokaler i de senere år, men der må aldrig herske tvivl om, at viljen fortsat er til stede. Vi må imidlertid erkende, at de fysiske begrænsninger af og til overhaler de mentale hensigter.

Så er der positivt nyt om Aktivitetscenter Tirsdalen

Vi har været stille om aktiviteterne som skal sikre etablering af Aktivitetscenter Tirsdalen i og omkring sommerferien. Det betyder ikke, at alle aktiviteter er sat på stand-by. Indsamlingen til Aktivitetscenter Tirsdalen fortsætter med uformindket styrke, og salgsbarometeret bevæger sig løbende i den rigtige retning. Det kan i læse mere om i denne status.

Kampprogram til McDonalds Paderup Cup 2019

Kampprogram til stævnet på lørdag d. 17. august er nu endelig på plads og rundsendt til deltagere.

Det samlede kampprogram til McDonalds Paderup Cup 2019 findes i denne artikel.

Tak til alle de frivillige i Brejnholt Randers Cup

En klub som Kristrup Boldklub drives naturligvis af medlemmerne, men så sandelig også af de frivillige. De binder det hele sammen og sikrer, at de aktive kan koncentrere sig om at være aktive.

Hornbæk SF og VSK Aarhus løb med pokalerne

Det eneste der var sikkert inden finalerne i Brejnholt Randres Cup var, at der skulle indgraveres nye navne i pokalerne i forhold til sidste år. Der var ingen åbenlyse favoritter. VSK Aarhus og Hobro IK havde begge vist stor styrke i senior 1 og Hornbæk SF og TRIF lignede også to meget jævnbyrdige modstandere. Det blev til to underholdende og jævnbyrdige finaler, som begge blev afgjort på fysik og kondition.
 

Alt er gjort klar til finalestævnet i Brejnholt Randers Cup

Efter 12 indledende puljekampe – med 68 mål – er der nu gjort klar til årets finalestævne i Brejnholt Randers Cup. Der spilles fire placeringskampe på Kristrup Stadion og desværre kun en af de planlagte to på Tirsdalen. Der er indløbet afbud fra Kolind/Perstrup IF, som ganske enkelt ikke kan stille hold, hvorfor kampen om 5./6. pladsen i senior 1 mellem Kolind/Perstrup IF og Vorup FB er blevet aflyst. 

Spænding til de sidste minutter i Brejnholt Randers Cups sidste puljekampe

Der var spænding til det sidste inden finaleholdet blev fundet i senior 1, pulje 1. I det 87. minut lignede det faktisk en lodtrækning om, hvem der skulle møde Hobro IK i finalen, men det blev der ændret på. Mønten blev atter lagt i lommen, da Emil Mortensen sendte kampens flotteste mål op i målhjørnet. I senior 2 kampen var der reelt aldrig tvivl om, at TRIF ville løbe med finalepladsen. KB kunne ikke skabe den fornødne afstand.

I aften afgøres placeringskampene i Brejnholt Randers Cup

Torsdagens to kampe i Brejnholt Randers Cup bliver afgørende for lørdagens placeringskampe. Der er indtil nu spillet 10 kampe – fem i henholdsvis senior 1 og senior 2. De mange tilskuere der hver aften er mødt frem til kampene er i den grad blevet forkælet hvad mål angår. I senior 1 er der i gennemsnit scoret 6 mål pr. kamp. I senior 2 er det blevet lidt færre, men stadig 5,2 mål i gennemsnit pr. kamp. 

Hobro IK erobrer den ene finaleplads i senior 1 ved Brejnholt Randers Cup

Onsdag skulle den ene finalist til Senior 1 finalen findes, da Hobro IK fra jyllandsserien mødte TRIF fra serie 2. Begge kom til det indbyrdes opgør med sejr over Vorup FB i bagagen. Det blev en ny målrig kamp i turneringen, der indtil nu har forkælet publikum med masser af mål. TRIF måtte erkende at de mødte overmagten, men ikke uden først at have budt Hobro på masser af modstand.

KB sejr gør puljen helt åben i Brejnholt Randers Cup

Tirsdag blev en ny målrig affære i Brejnholt Randers Cup. Kristrup Boldklub skulle vinde, hvis de ville gøre sig forhåbninger om en finaleplads i senior 1. Spentrup kunne til gengæld sikre sig den anden finaleplads i senior 2 med en sejr over TRIF.

Hornbæk SF er i senior 2 finalen i Brejnholt Randers Cup

Efter en målrig lørdag i Brejnholt Randers Cup, var der mandag aften lagt op til nye underholdende kampe i turneringen. I senior 1 skulle det nyoprykkede serie 2 hold fra TRIF prøve kræfter med Vorup FB’s nedrykkede serie 1 mandskab. I senior 2 skulle Hornbæk SF’s U19 mandskab op mod Vorup FB’s serie 3 mandskab. Det lignede på forhånd to Vorup FB sejre, men sådan kom det ikke til at gå.

Målrig åbningsdag i Brejnholt Randers Cup

På en lun lørdag eftermiddag, kunne Breinholt Randers Cup 2019 fløjtes i gang med fire kampe. Én kamp i hver af de fire puljer. Publikum kunne ikke klage over kedelige kampe, det blev nemlig en meget målrig åbning af den 22. udgave af turneringen. Det blev til hele 23 mål i de fire første kampe.

Brejnholt Randers Cup 2019

Kristrup Boldklub blænder op for 22. udgave af klubbens træningsturnering for seriehold den 27. juli. Også i 2019 vil XL Byg Brejnholt Randers være turneringssponsor, hvorfor turneringen for syvende år i træk bærer navnet Brejnholt Randers Cup.

Første fondsbidrag til Aktivitetscenter Tirsdalen - Nykredits Fond støtter med 100.000 kr.

Kristrup Boldklub kæmper hårdt for etablering af en kunstgræsbane med tilhørende aktivitetscenter på Tirsdalen. Arbejdsgruppen bag foreningen Aktivitetscenter Tirsdalen er i fuld gang med at skaffe den nødvendige finansiering af centeret. Vi har søgt flere fonde, hvis bidrag er afgørende for den nødvendige finansiering af projektet.

Kristrup Boldklub tilbage i Jyllandsserien

Kristrup Boldklub skulle lørdag eftermiddag ud i en afgørende playoff kamp om retten til at kunne kalde sig Jyllandsseriehold i den kommende sæson. Kampen blev spillet på Quickpot Park i Helsted mod hjemmeholdet Helsted Fremad IF.  Nye turneringsregler betød, at hjemmeholdet, på trods af en fin midterplacering i deres første sæson i Jyllandsserien, skulle kæmpe for overlevelse i dette rene Randers opgør.

Grundlovsfest Old Boys

Så løber årets store old boys fest snart af stabelen. Husk at tilmelde jer ;-)

Stort KB arrangement hos Randers FC

KB fodbold havde lagt et stort arbejde i et arrangement i en VIP lounge i forbindelse med hjemmekampen mod SønderjyskE. Mere en 100 inviterede gæster mødte op. Det blev en fin og meget livlig kamp. Randers FC kæmpede sig videre i kampen om europæisk deltagelse. Det skete via en hektisk 4-3 sejr over de seje sønderjyder.

Fodboldformand Jacob Velling bød velkommen til arrangementet. Han kunne ikke skjule, at arrangementet - udover en fodboldoplevelse - også havde sigte på en markedføring af det store projekt KB er i gang med. Aktivitetscenter Tirsdalen fik ret stor fokus.

Indsamlingen til Aktivitetscenter Tirsdalen er i fuld gang

Indsamlingen til vores drøm om Aktivitetscenter Tirsdalen inkl. en kunstgræsbane er i fuld gang. Der er fin opbakning fra private i lokalområdet og klubbens medlemmer. Vi har flere ansøgninger ude hos fonde. Her søges naturligvis større beløb, og vi krydser fingre for, at nogle stykker af disse ansøgninger får en positiv udgang. De er meget væsentlige for hele vores finansieringsplan.

NYHED i KB - Fantastisk fodboldstart for piger!

NYHED i KB - Fantastisk fodboldstart for piger!

⚽️⚽️⚽️ PIGEFODBOLD I KB ⚽️⚽️⚽️
Kristrup Boldklub tilbyder pigefodbold mandage indtil sommerferien dvs. til og med juni måned ??

Ingen tilmelding, du møder bare op på banerne på Tirsdalens skole.

Næste gang:
Dato 13/5-2019
Kl. 17.00
Alder : alle piger er velkommen -> forældre skal være med.

Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Årets Ungdomsafslutning 2019

Årets Ungdomsafslutning blev afholdt torsdag d. 25. April 2019.

Prisen som Årets Ungdomstræner sæson 2018/19 blev tildelt

Fabian Thorsgader Scheffler - U-12 Drengetræner.

Aktivitetscenter Tirsdalen er i fuld drift

Vi har tidligere beskrevet Aktivitetscenter Tirsdalen som en selvstændig forening under Kristrup Boldklub, og hvorfor vi har valgt den løsning. Foreningens bestyrelse er sammensat. Den består af formand Hans Morgensen, Brian Hansen, Jacob Velling, Søren Andersen og Jan Busk. Suppleanter er Holger Randers og Kim Hjortshøj. Den nye forening er i fuld gang med at sikre en finansiering af det nye aktivitetscenter. Det kræver mange penge og der er fuld gang i forskellige fondsansøgninger. Mange sidder og venter på positive tilbagemeldinger om fondsmidler, men hele lokalområdet kan hjælpe os i den rigtige retning.

Opstartsmøde i Håndbold for Seniordamer sæson 2019/20

Kristrup Boldklub, Håndbold her lavet aftale med assistenttræner Karina Thomasen & cheftræner Kent Smed 

for den kommende sæson - med ansvar for 3. Division damer.

Vi glæder os til samarbejdet ?

Der afholdes opstartsmøde torsdag d. 23. april 2019 kl. 19.00

Se indbydelsen på næste side...

Årets Seniorafslutning 2019

Prisen som Årets KB´er blev tildelt Maria Würz - 3. divisionsspiller og U-10 pigetræner

Prisen som Årets KB kvinde blev tildelt Birgitte Wendelboe - serie 4 spiller og igangsætter af og instruktør på Håndboldfitness.

Aktivitetscenter Tirsdalen - ny forening i Kristrup Boldklub

Vi har tidligere lovet en løbende opdatering på projektet omkring en kunstgræsbane og et aktivitetscenter på området ved Tirsdalen. Der har været holdt indlæg omkring projektet ved generalforsamlingerne i afdelingerne. Der vil også blive givet en status ved Repræsentantskabsmødet den 11. april 2019 i klubhuset. Og der er gang i rigtig mange aktiviteter i øjeblikket.

PigeRaketten kommer til Kristrup Boldklub!

Pigeraketten kommer til Kristrup Boldklub!

Pigeraketten skydes af sted lørdag d. 4 maj 2019 kl. 10:00 på boldbanerne på Tirsdalens Skole.

Her kommer kaptajnen fra DBU og en stor besætning fra KB og tager imod alle spillerne. Det bliver en dag med en masse af boldspil, sjov og højt humør.

Det eneste man skal medbringe er sit rigtig gode humør, gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Kristrup Boldklub inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter!

Alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny.
Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding.

Information:

Dato: Lørdag d. 4. maj 2019
Tidspunkt: 10:00 – 13:00
Sted: Tirsdalens skole - Rs. Hougårdsvej 50 - 8960 Randers SØ

PRIS : GRATIS!

Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende aktiviteter!

Nytårsappel i Børnafd.

Kristrup boldklub er klar til Foråret 2019

Derfor afholder vi Nytårsappel i børneafdelingen : Lørdag d. 30/3-2019 kl. 10:00

KB er klar - Er du?
Alle Piger og drenge under 9 år. kan komme og prøve en kort træning og høre om den nye sæson.

Alle er velkommen!  Vi ses på banerne på Tirsdalens Skole.

Generalforsamling fodbold - med spisning og kunstgræsinfo

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kristrup Boldklub Fodbold.

Mandag den 18. marts 2019 kl. 19.00-21.30 i klubhuset på stadion.
Dagsorden iflg. vedtægterne.
Før selve generalforsamlingen er fodboldafdelingen vært ved en omgang mørbrad i flødesauce kl. 18.15
I forbindelse med generalforsamlingen bliver også årets træner/leder kåret + årets overraskelse.
I forhold til antal spisende kræves tilmelding senest den 12. marts til Mia, Jacob eller Jonas.
Vi slutter aftenen med en introduktion til vores store projekt “kunstgræs og aktivitetscenter” - fremvisning af prospekt, finansiering og tidsplan.

Med venlig fodboldhilsen
Bestyrelsen

Aftale med Fundraiseren

I forbindelse med projekt "Kunstgræsbane" har arbejdsgruppen arbejdet med flere planer for etablering af den nødvendige finansiering. En meget stor post i den samlede finansieringsplan bliver forhåbentlig fondsmidler. Fundraising er et ret specialiseret forretningsområde. I erkendelse af, at vi ikke har de store kompetencer på det område, har vi etableret et samarbejde med Fundraiseren. Efter et særdeles positivt og konstruktivt formøde med partner Rasmus Bach, glæder vi os til det kommende samarbejde.

Orientering til medlemmerne

Kristrup Boldklub har et stort ønske om etablering af kunstgræsbane på Tirsdalens Skole. 

Kunstgræsbanen skal bl.a. være med til at fastholde eksisterende medlemmer og tiltrække nye samt skabe nye aktiviteter i området. Kunstgræsbanen skal anlægges hvor den nuværende grusbane er i dag.

Klubbens ønske er, at få etableret 10.000 m2 kunstgræs som naturligvis skal bruges af klubbens medlemmer, men som også henvender sig til skoler, børnehave, ældrecenter og andre interesserede i Randers syd området.
 

Mindeord - Arne Ravn

Tirsdag den 15. januar 2019 mistede Kristrup Boldklub en stærk personlighed og en stor frivillig arbejdskraft. Arne Ravn sov stille ind på Hospice i Rønde efter længere tids sygdom. Arne blev 75 år gammel.

Vi husker bl.a. Arne for en kæmpe indsats i klubbens cafeteria, hvor han sammen med Hjørdis altid sørgede for god mad og humørfyldt service. Klubhuset var et godt sted at være for klubbens mange medlemmer bl.a. fordi Arne gjorde alt for medlemmerne og de frivillige. 
 

Nyt skridt fremad i "Projekt kunststofbane"

I den seneste information om KB's store projekt med etablering af en kunststofbane på Tirsdalen, lovede vi en løbende opdatering om projektets fremdrift. Vi skrev også, at næste og meget vigtige skridt var at få tilknyttet en rådgivende ingeniør til projektet. Det er nu lykkes. Randers Kommune har givet grønt lys for finansiering af en rådgivende ingeniør.

Mandag den 9. januar 2019, kunne Kristrup Boldklubs projekteringsgruppe - Kim Hjortshøj, Hans Mogensen og Holger Randers - således skrive under på en Rådgivningsaftale med firmaet Orbicon. 
 

JULETRÆNING OG NYTÅRSAPPEL I OLD BOYS

Så er juleprogrammet klar for aktiviterne i old boys afdelingen, der går en travl tid i møde ;-)

JULETRÆSFEST I HÅNDBOLDAFDELINGEN

Der blev afholdt juletræsfest i KB Håndbold 

idag Lørdag d. 15. december 2018 kl. 10.00 - 13.00

    på Tirsdalen.

Traditionerne blev fulgt, med sangleje og dansen omkring Juletræet.

Spillerne og deres søskende og forældre fik en hyggelig formiddag.

Julemanden kunne ikke komme, da der ikke var faldet sne....

 

Juletræssalg OLDBOYS

Så kom vi godt i gang med juletræerne.

Listen over sælgere er desværre ikke fuldendt men ser ud som følger:

Vi mangler altså lige 2 mand til på lørdag fra 13 til 16 skulle nogle have lyst:)

Lørdag d. 8. December
Kl. 10 – 13: Anders T. - Lars Hjortshøj
Kl. 13 – 16: ------------------------
Søndag d. 9. December 
Kl. 10 – 13: Keld – Henrik W 
Kl. 13 – 16: Budde - Teddy
-------------------------------
Lørdag d. 15. December
Kl. 10 – 13: Thomas N - Chr. Nissen
Kl. 13 – 16: Rene M. - Finn A.
Søndag d. 16. December
Kl. 10 – 13: Lars B - Henrik Sambi
Kl. 13 – 16: Claus – Tom-Mads 
--------------------------------
Lørdag d. 22. December
Kl. 10 – 13: Hans – Holger
Kl. 13 – 16: Jonas - Lasse
Søndag d. 23. December
Kl. 10 – 13: Bestyrelse 
Kl. 13 – 16: Bestyrelse

4-12-2018

Opdatering på kunstgræsbane i KB

Op til sommerferien i år fik Kristrup Boldklub den glædelige besked, at Randers Kommune havde bevilget et beløb til etablering af en kunstgræsbane på Tirsdalen. Beløbet fra Randers Kommune dækker ca. en tredjedel af etableringsomkostningerne. Der ligger derfor et stort stykke frivilligt arbejde forude for os som klub og for vore medlemmer, når banen skal financieres fuldt ud.

Vi kan ikke gøre det alene og søger derfor hjælp fra medlemmer, sponsorer, borgere i Kristrup og ikke mindst fonde i bestræbelserne på at få etableret kunstgræsbanen i Kristrup.

OPRYKNING EFTERÅRSSÆSON 2018 Håndbold

Så lykkedes det vores 1. Herrehold at rykke tilbage i Serie 1 efter et meget kort ophold i Serie 2 her i efteråret.

Tillykke med det.

Bestyrelsen I KB Håndbold

Juletræssalg på Kristrup Stadion

Nu varer det ikke længe, før Julen for alvor begynder. I KB er vi naturligvis klar med byens flotteste juletræer, hvor salget starter lørdag den 1. december kl. 10.00.

Vi glæder os til at ønske en masse kristruppere en rigtig glædedelig Jul - andre er naturligvis også velkommen.

Glædelig julehilsen

Kristrup Boldklub old boys

Julehygge og julemand på Kristrup Stadion

Juletræssalg 2018

Hej alle 

Nu hjælper det på listen, vi mangler PT 5 mand, så til de der ikke er skrevet op:

Kom nu det er kun 3 timer I skal bruge...

VH

Brian

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 51904863

KB TRÆNERLEGENDE AFGÅET VED DØDEN


En af Kristrup Boldklubs helt store trænerlegender er ikke længere i blandt os. Knud Olesen, der første gang blev træner for KB i 1972, måtte opgive kampen mod kræft.

Knud Olesen, der ses i ovenstående foto i forreste række som nummer fire fra venstre, var mest kendt som anfører på det Randers Freja mandskab der skabte historie, ved som de første at vinde DBU's Pokalturnering som 2. divisionshold. Det skete med en 1-0 sejr over AaB i 1967. Han var også med året efter, da man for anden gang vandt pokalturneringen. Den bedrift var ikke kun historisk i Danmark, men i hele verden. Aldrig før havde et hold fra den næstbedste række vundet pokalen to år i træk. Sejren i 1968 blev hentet via en 3-1 sejr over Vejle Boldklub.

Knud Olesen var også anfører for det Randers Freja mandskab der første gang rykkede op i 1. division i 1968.

OLD BOYS SÆSONAFSLUTNING

Så er det tid til at vi kan se til ende på endnu en sæson i Old Boys og afholde den traditionelle afslutningsfest i vores nu nymalede Barak lørdag den 6. oktober.

Dagens program ser således ud:

 • Vi mødes OMKLÆDTE til minitræningsturnering kl. 13.00
 • Kl. 15 er der Skinkechnitzel mit der ganzen schweinerei og gemüse
 • Pris kun 130,- kr. incl. 1 øl
 • Formanden har ordet og gør status på årets præstationer – eller mangel på samme. 
 • Kammeratligt samvær og så meget andet…
 • Bindende tilmelding til Heinrich eller Bent senest 1. oktober

Billedet er fra en desværre svunden tid, hvor KB herskede og regerede i Østjysk Oldboys. Minderne har vi da lov at ha' ;-)

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

FORLÆNGELSE MED KIM LADE OG MARTIN VALBJØRN

Vi har netop forlænget træneraftalerne med Kim Lade til 31.12.2020 og Martin Valbjørn til 31.12.2019.

Hvis nogen skulle være i tvivl, er det Kim til højre på billedet ...

 

 

MCDONALD’S PADERUP CUP SATTE IGEN REKORD

Der var fyldt godt op med biler på gaderne i Kristrup, da der var besøg af mere end 3.000 gæster på Tirsdalen ved årets McDonald’s Paderup Cup.

Alle havde en forrygende god dag, og de over 350 kampe blev afviklet planmæssigt og uden de store problemer. Derfor en stor tak til de stævneansvarlige for deres enorme planlægningsarbejde.

Stor tak til alle vores gæster, som var med til at få stævnet til at glide problemfrit og ikke mindst til de mange frivillige KB’ere, der igen, igen var med til at vise Kristrup Boldklub frem på fornem vis.

På vores Facebook side kan I finde mange flere billeder fra stævnet.

Vi ses igen næste år ;-)

Håndboldsæson 2018-19 opstart Børn & Ungdom

Børne & Ungdomsholdene er klar til en ny sæson.

U-6 mix (årgang 2012-2013) tirsdag  d. 13. august 2018 kl.16.30-17.30

U-8 mix (årgang 2010-2011) torsdag d. 16. august 2018 kl. 16.30-17.30

U-10 piger og drenge (årgang 2008-2009) mandag d. 13. august 2018 kl. 18.00-19.00 & torsdag 17.30-19-00

U-12 drenge (årgang 2006-2007) mandag d. 13. august 2018 kl. 16.30-18.00 & onsdag 18.00-19.30

Program McDonald's Paderup Cup 2018

Så er programmet fastlagt til vores kæmpe stævne på lørdag 18. august.

Godt 140 fantastiske tilmeldinger - vi glæder os til at se jer alle på banerne.

3 mands: 

https://resultat.staevneplanner.dk/matchprogram/matchprogram.aspx?webid=e99bf57e-2c8c-4a1a-9075-3fc956109bd3&p=1

5 mands: 

https://resultat.staevneplanner.dk/matchprogram/matchprogram.aspx?webid=408c2cca-c19f-4334-82d9-8e246560b52d&p=1

8 mands: 

https://resultat.staevneplanner.dk/matchprogram/matchprogram.aspx?webid=d831a309-1241-4d0c-9b36-aa3935ddac8b&p=1

Vi ses på Tirsdalen!

Opstart i Børne- og ungdomsafdelingen i Kristrup Boldklub

KB er klar - ER DU?

Opstart i Børn- og ungdomsafdelingen i Kristrup Boldklub - efteråret 2018

Så er vi klar til en ny, spændende sæson og vi har mange glade børn, der gerne vil have endnu flere, nye kammerater til en sjov og aktiv fritid med fodbold.

 

Vi har opstart i Kristrup Boldklub
 fra mandag d. 13/8-2018

U14 (årgang 2004) Mandag og onsdag kl. 17.30 - 19.00
U13 (årgang 2006) Mandag og onsdag kl. 16.30 - 18.00
U13 - Piger (årgang 2006) Mandag og onsdag kl. 17.00 - 18.30
U12 (årgang 2007) Tirsdag og torsdag kl. 17.15 - 18.45
U11 (årgang 2008) Mandag kl. 17.30 - 18.30 og onsdag kl. 17.30 - 19.00
U10 (årgang 2009) Tirsdag og torsdag kl. 17.00 - 18.30
U9 (årgang 2010) Mandag og torsdag kl. 17.00 - 18.00
U8 (årgang 2011) Mandag og torsdag kl. 17.00 - 18.00
U7 (årgang 2012) Mandag kl. 17.00 - 18.00
U6 (årgang 2013) Mandag kl. 17.00 - 18.00
U5 og yngre (årgang 2014 og yngre) Mandag kl. 17.00 - 18.00


Alle er velkommen til at komme forbi og prøve fodbold - En sjov og aktiv fritid.

Vi ses på banerne på Tirsdalens skole.

RFC/KB-AGF. Bestil billetter nu!

NÆSTE WEEKEND BLIVER KB-DAG PÅ BIONUTRIA PARK.
Nu begynder det store arrangement omkring kampen mellem RFC - AGF den 12. august at tage form.
Men allerede nu kan vi oplyse at:
- RFC spiller i KB trøjer
- det er KB, der sørger for indløb
- KB supporter får reserveret en stor del af familieafsnittet på Nordtribunen
- der vil være livemusik og andre aktiviteter på Amfi-området 1½ timer før kampstart kl. 18.00
- Entreen koster kun 30 kr. for dem, der ikke har KB-klubkort med fri adgang 
- vi opfordrer alle til at tage en rød trøje/bluse på

I bestiller billetter via dette link:  billet.randersfc.dk/Reservation/CloseLink?reservationId=6590&token=a0cb061c18ed4be

Brug rabatkoden: KBAGF30

Afsnittene  N20 UN på Nordtribunen er forhåndsreserveret til KB fans og supportere.

Så kom i gang og lad os male stadion KB-rød, når De Hviie kommer på besøg ?

VORUP FB OG HADSUND BOLDKLUB LØB MED POKALERNE

Brejnholt Randers Cup fandt sine vindere i lørdagens kampe på Kristrup Stadion. I senior 1 mødtes Vorup FB og Dronningborg Boldklub i finalen. I senior 2 var der tale om en fortsættelse af puljekampene inden den endelige vinder kunne findes. Selvom det var en dejlig lørdag på Kristrup Stadion, blev den desværre hæmmet af et alvorligt uheld i kampen mellem KB og Hadsund Boldklub. Hadsunds Frederik Kjeldsen brækkede anklen i et hændeligt uheld og måtte køres på hospitalet i ambulance.

TO ARVEFJENDEOPGØR SAMME AFTEN

Onsdag kom til at stå i arvefjendernes opgør i Brejnholt Randers Cup. Et særdeles velbesøgt anlæg på Tirsdalen dannede rammen om to kampe mellem værterne fra Kristrup Boldklub og naboerne fra Vorup FB. KB ville helst have en sejr i senior 1 idet det eller uafgjort kunne sende dem i finalen mod Dronningborg Boldklub. Kampen i senior 2 havde ikke samme betydning. Kampen i senior 1 blev et typisk lokalopgør. Masser af intensitet, nærkampe og verbale slagsmål. Dommeren havde således 90 hårde minutter.

HADSUND BESEJREDE AH 2012 I BREJNHOLT RANDERS CUP

Tirsdag bød kun på en kamp i Brejnholt Randers Cup. Det var i pulje 2, hvor AH 2012 mødte Hadsund Boldklub. Inden kampen blev det til et par forfriskende regnbyger ligesom temperaturerne ikke nåede niveauerne fra de foregående dage. Det var imidlertid et par mandskaber der viste, at to kampe på få dage i en opbygningsfase kan være en hård prøve.

MEGET JÆVNBYRDIG KAMP MELLEM DB OG VFB

Dagens kampe i Brejnholt Randers Cup blev begge to meget jævnbyrdige kampe. I senior 1 efterlader det uafgjorte resultat mellem Dronningborg Boldklub og Vorup FB puljen helt åben. I senior 2 fik Purhus IF med sejren over Kristrup Boldklub skabt en lille fordel i puljen. Alt er åbent, og tirsdagens og onsdagens kampe er afgørende for begge puljer. Spændingen er således intakt. Frem for alt, klubberne får nogle gode træningskampe og en god forberedelse, og det er hvad hele turneringen drejer sig om.

VARM EFTERMIDDAG I BREJNHOLT RANDERS CUP

Det blev en meget varm eftermiddag på Tirsdalen da Brejnholt Randers Cup 2018 blev fløjtet i gang. Tre kampe fik startet turneringen. På trods af meget høje temperaturer og svedne baner, var der masser af underholdning fra dag et. Der blev virkelig brug for de ekstra drikkepauser der var indlagt i hver halvleg.

BREJNHOLT RANDERS CUP 2018 STARTER PÅ LØRDAG

Så er Kristrup Boldklub klar med 21. udgave af klubbens træningsturnering. XL Brejnholt Randers er atter sponsor for turneringen, som derfor bærer navnet Brejnholt Randers Cup. Lørdag den 28. juli spilles der tre kampe på Tirsdalen. Der er tale om følgende kampe:

kl. 13.00: Vorup FB - Hadsund Boldklub, senior 2

kl. 15.00: Kristrup Boldklub - Dronningborg Boldklub, senior 1

kl. 15.00: Purhus IF - AH 2012, senior 2

Vi håber på mange gæster i det flotte sommervejr.

Du kan se hele programmet her:

files/Program-Brejnholt-Cup-2018.pdf

KB TIL HEDE RYTMER OG ROCKSHOW

Alle med tilknytning til foreningsarbejdet ved, hvor stor betydning de frivillige har. Arrangementer står og falder med foreningens evne til at skaffe frivillige . I Kristrup Boldklub er man derfor glade for, at det lykkedes at skaffe op mod 200 frivillige til en af de helt store musik weekender i Randers .

Fredag og lørdag stod den på Hede Rytmer på Justesens Plæne og søndag var turen kommet til Rockshow på Værket. Alle tre dage var barer og udskænkningssteder bemandet med frivillige fra Kristrup Boldklub, ligesom det også blev til opgaver ved indgangene.

Grundlovsfest

Hej alle

Det er efterhånden små 3 ugers tid siden vi afholdte vores årlige grundlovsfest og her er lige et par venlige ord derfra.

Det startede som sædvanlig med 1 times bold i super flot vejr med efterfølgende tørstslukning.

Derfra gik vi til flaghejsning og vi gik op for at indtage den velstegte pattegris. Vi skulle dog først lige optage hele 10 nye medlemmer og det gik da også fint og maden blev indtaget  som den forventede varme ret.

Formanden holdt den forventede tale og snart kom der gang i Stigs tallotteri/tambola, som altid populært og hurtigt udsolgt og i Stephans fravær vandt formanden en gevinst for første gang i mange år.

HEDE RYTMER

Status 1. juni: Hede Rytmer fredag udsolgt - stærkt og godt gået allesammen ;-) NU MANGLER VI KUN 30 OM LØRDAGEN OG 9 OM SØNDAGEN.
I skal fortsat give besked til enten Jacob Velling eller Thommy Jensen, hvis I vil give en hånd med og opleve en masse god musik og en fed fest.
Ha' en god weekend ;-)

HEDE RYTMER

Hermed status på de tre dage med musik, hvor vi har fået æren af bartjansen mm. Vi er ikke i mål, men vi er godt på vej.
KOM NU FRISK! SOM I KAN SE, ER DER ENDNU LEDIGE PLADSER, DER GIVER ADGANG TIL FEST OG MASSER AF FED MUSIK.
Giv besked til Jacob Velling eller Thommy Jensen.
 

Grundlovsfest Old Boys

Husk, at der er sidste tilmelding til årets grundlovsfest i dag. Kom frisk og få jer meldt til årets største og mest traditionsrige fest i KB Old Boys.

Hede Rytmer

Hej Alle
Er du/i frisk på musik, koncert, bar opgaver & fællesskab?
Håber i alle vil og kan give et bidrag til disse opgaver – det må også gerne være jeres venner/familie eller andre, som nævnt tidligere.
Det bliver nogle sjove og fantastiske dage, hvor vi tjener penge til vores klub.

Årets Træner Sæson 2017/18

Ved Ungdomsafslutningen torsdag d. 26. April 2018 blev Årets trænerpokal uddelt.

Modtagerne var trænerduoen omkring U-8 Betina Brandt og Sabine Kristensen.

Generalforsamling i Støtteforeningen 2019

Støtteforeningen afholder generalforsamling

den 15 maj 2019 kl .19.00 i cafeteriet ved hallen. 

Dagsorden iflg. vedtægter.

Bestyrelsen

Villy Andersens Mindepokal

Sidste år mistede vi desværre vores alles Villy. Villy har om nogen altid været klubbens mand og i kraft af KBs ønske om at rette større fokus på frivilligheden, har vi i fodbold besluttet at oprette en pris både for at ære Villy, og for at hædre de mange frivillige.

Ny formand i fodbold

På onsdagens særdeles velbesøgte generalforsamling i fodbold blev Jacob Velling valgt som ny formand, da Harry Vang ikke længere kunne afse tid til den vigtige post. På billedet ses den afgående og kommende formand.

Generalforsamlingen startede med spisning, hvor menuen bestod af bøf med bløde løg og flødesauce. Om det var årsagen til det store fremmøde er uvist, men de 36 deltagere havde en fornøjelig aften krydret med status fra året der gik og også noget om den kommende sæson.

Junior League Cup - Kristrup

NYT I FODBOLD
Stort forårsfodboldstævne i KB - sæt et stort X den 27. maj

Læs meget mere her: 

dgi.dk/arrangementer/201809404000

Vi får brug for nogle frivillige/forældre til at hjælpe fra morgenstunden inden stævnet med opsætning samt i teltet i løbet af dagen.

Send en mail til Jacob Velling, hvis du har mulighed for at give en hjælpende hånd.: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh. bestyrelsen i KB

Nytårsappel 2018 for Børn

Nytårsappel 2018 for børn

GENERALFORSAMLING I FODBOLD MED SPISNING

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kristrup Boldklub Fodbold

Tid og sted: 21. marts kl. 19.00 i klubhuset på Kristrup Stadion.
Dagsorden iflg. vedtægterne.

Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor i KB

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at aftalen med Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor for Kristrup Boldklub er forlænget.

Afdelingsdirektør Poul Vestergaard udtaler, at man ønsker at værdsætte det store arbejde, som klubben udøver i lokalområdet både på fodbold og håndboldområdet.

Det er vi i KB naturligvis både glade og stolte over.

Aftalen rummer desuden en ekstra bonus, idet KB tildeles 1.000 kr. pr. henvist familie, som afholder møde med Sparekassen Kronjyllands afdeling i Kristrup. Hvis familien flytter, vil der blive udbetalt yderligere 500 kr. pr. familie.

Så støt vores sponsorer – de støtter os!

Billedet er et sommerfoto af Poul Vestergaard og fodboldformand Harry Vang.

Lovende start på seniorsæsonen

Der var mødt næsten 60 spillere op til årets nytårsappel for seniorerne. Så mange har vi ikke set før til årets første samling, der blev budt velkommen af vores nye cheftræner Lasse Mogensen i det tætpakkede cafeteria, mens den varme suppe blev serveret med rund hånd.

Det store fremmøde tegner godt for den nye sæson og vi kan kun være meget glade for, at vi nu igen har en cheftræner af ”egen avl”.

Der var også flere nye spillere, og mon ikke der er en smule glæde hos Mogensen-klanen, der nu igen er fuldtallige efter Jeppes udlandseventyr.

Nytårsappel for ungdom og seniorer

Så gør vi klar til endnu en ny, spændende sæson og der er nu fastlagt nytårsappel for ungdom og seniorer således:

U11, U12 og U13: 3. marts kl. 10.00 på Tirsdalen med efterfølgende pølser og sodavand.

U 15:  27. januar kl. 9.30 på Kristrup Stadion med efterfølgende pølser og sodavand.

U17 og seniorer incl. kvinder: 27. januar kl. 13.00 på Kristrup Stadion med efterfølgende suppe.

Hver appel starter med en times træning, hvorefter der er spisning og info fra trænerne om den kommende sæson.

Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange gamle og ikke mindst nye spillere.

Salg af juletræer gav 10.000 kr. til børn og unge fra old boys

I forbindelse med nytårsappellen i old boys overrakte Brian Hansen en check på 10.000 kr. til fodboldformand Harry Vang som støtte til arrangementer i børn- og ungdomsafdelingen fra salget af juletræer.

Sidste år havde vi bl.a. 2 hold til en international turnering i Prag og et U10 hold til Nørhalne Cup.

Der er efterhånden mange, der sælger juletræer, så derfor er det flot at old boys har formået at sælge næsten 300 træer. Tak til old boys og alle, der har købt.

Der var forøvrigt mødt ca. 40 spændstige og kampklare old boys op til appellen, hvor der var en tiltrængt suppe at varme sig på efter træningen. Virkelig flot fremmøde.

Old Boys nytårsappel

Lørdag den 6. januar kl. 13.00 er der nytårsappel for alle gamle og nye old boys'er på Tirsdalen.
Efter træning er der suppe at varme sig på i Barakken.
Vil ikke garantere sneboldsvejr, men vejrmeldingen lover i det mindste ikke regn...

Så kom frisk og tag gerne naboen med - han trænger sikkert også ;-)

OPRYKNING EFTERÅRSSÆSON 2017 Håndbold

Klubbens 2. hold på Damesiden er igen i Jyllandsserien.

Det lykkedes Klubbens Serie 1 Damer at sikre sig oprykning til Jyllandsserien,

ved i anden kamp om oprykning kun at tabe med 3 mål til Ravnstrup KFUM.

Kampen blev spillet i Assentofthallen søndag d. 10-12-2017

Første kamp i oprykningsspillet mod Nørre Djurs blev 

vundet torsdag aften med 24 - 19 også i Assentofthallen.

Tillykke fra Bestyrelsen.

Opspil til Jyllandsserien

Vores Serie 1 Damer har vundet puljen før jul og skal i opspil til JS.

 

Opspilskampene til JS foregår i Assentofthallerne.
Tirsdag d. 5.12.2017 kl.19.30 mod Nørre Djurs
Søndag d. 10.12.2017 kl. 15.00 mod Ravnstrup KFUM

Mon ikke de vil blive glade for lidt opbakning.???

 

 

BRAG I HALLEN

Der var "Brag I Hallen"  SØNDAG D. 12-11-2017.

Der var rigtig mange tilskuere og gang i den fra kl. 10 til 16 og med musik og speak til alle kampene.
U-10 pige- og drengekampene startede med indløb og præsentation af spillerne.
U-10 piger & drenge hjalp til med indløb ved 2. Div. damer og Serie 3 herrerne.
U-10 drengene havde lavet deres eget heppekor til Serie 3 herrerne med Fabian på holdet.

Han blev forøvrigt kampens spiller på KB-holdet..

JULEFROKOST 2017

  I KB HÅNDBOLD

Fredag d. 24. november 2017 kl. 18.30 i Cafeteriet.

       Pris:  150,- kr

          MENU

Sild m/karrysalat

Rødspættefilet m/remoulade & citron
Rejer m/mayonnaise & citron

Stor tartelet m/høns i asparges
Mørbradbøf i flødesauce m/flütes
Leverpostej m/champignon

Ris á l' mande m/kirsebærsauce

Martin Valbjørn og Kim Lade på plads til næste sæson

Så fik vi allerede nu det meste af trænerkabalen for næste sæson til at gå op, idet Martin Valbjørn overtager 2. holdet efter Lasse Mogensen, der rykker op som cheftræner.

Martin har gennem årene bestridt et hav af poster i KB, så det er en særdeles erfaren og vellidt træner, der skal danne trænerteam sammen med Lasse.

KB Sport & Erhverv havde besøg af Michael Gravgaard

Tirsdag den 24. oktober havde KB Sport & Erhverv inviteret sine medlemmer til foredrag med Randers FC direktør Michael Gravgaard. Arragementet var henlagt til Dansk Revisions dejlige hovedsæde på Tronholmen. Dansk Revision er Guldsponsor i KB og medlem af erhvervsklubben. Perfekte rammer for arrangementet. Ikke kun på grund af de flotte omgivelser, også fordi Michael Gravgaard er revisoruddannet, og rent faktisk har været ansat hos Dansk Revision - dog på en anden lokation.

Lasse Mogensen ny cheftræner i fodbold

Efter tre år som cheftræner skal vi tage afsked med Finn K. Jensen, når denne sæson slutter. Finn har været en særdeles værdsat og dygtig cheftræner, der med stort engagement har stået bag roret på vores førstehold. Vi ønsker Finn al mulig held og lykke og samtidig skal der fra bestyrelsen lyde en stor tak for den altid loyale indsats.

Vi er samtidig meget glade for at vi allerede nu kan præsentere Lasse Mogensen som ny cheftræner for næste sæson. Lasse er om nogen et barn af KB, og det har ligget i kortene, at han på et tidspunkt skulle påtage sig ansvaret for førsteholdet efter flere år som træner for andetholdet. Det er så nu, og vi glæder til at se, hvad Lasse kan tilføre fodbolden i KB.

WEBSHOP

Hej.

Webshoppen er nu klar - sportstøj og tilbehør til gode priser.

Login: Mailadresse (Jeres egen mailadresse) 
Adgangskode: kb

Alle i og omkring KB1908 kan handle til gode priser.

Tøjet bliver leveret til jer i klubhuset/hallen. Ingen (spillere og trænere) må gå i Sport Direct - det er kun bestyrelsen der kommer der.

http://www.randerssport.dk/kb-haandbold/
Kristrup boldklub

Old Boys afslutning med STEGTE ÅL

På utallige opfordringer disker vi nu  igen op med denne lækkerbidsken af stegte ål til årets old boys afslutning.

Lørdag 7. oktober kl. 15.00 i Barakken på Tirsdalen

 • Vi mødes OMKLÆDTE til minitræningsturnering kl. 13.00
 • Kl. 15 er der stegte ål + kartofler/sovs (ca. 15 stk/mand)
 • Alternativ menu: Wienerschnitzel
 • Pris, stegte ål: 200,- kr. incl. 1 øl
 • Pris, wienerschnitzel: 130,- kr. incl. 1 øl

Generalforsamling i KB Håndboldafdelingen

Generalforsamlingen er aflyst på ubestemt tid pga corona-virus.

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kristrup Boldklub Håndbold.

Torsdag den 26. marts 2020 kl. 19.00

I Cafeteriet

i Tirsdalens Skolehal

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

McDonald’s Paderup Cup slog alle rekorder

Der var tilmeldt ca. 125 hold til årets McDonald's Paderup Cup, hvilket er væsentlig mere end vi er vant til. Omkring 500 kampe skulle afvikles på kun en dag, hvilket stillede store krav til stævneledelsen, men alt forløb planmæssigt og alle spillere, trænere, frivillige, forældre, søskende, bedsteforældre m.fl. havde en forrygende dag, hvor selv vejret viste sig fra sin bedste side.

Stævneprogram McDonald's Paderup Cup 2017

Kære stævnedeltagere, forældre m.fl.

Hermed programmet for McDonald's Paderup Cup 2017. 

Vi glæder os til at se jer næste weekend.

3_mands_stvnet.pdf

5_mands_stvnet.pdf

8_mands_stvnet.pdf

Vorup FB og Spentrup IF vandt finalerne i Brejnholt Cup

Det blev en spændende finaledag på Kristrup Stadion. Der blev afviklet 4 kampe. Vorup FB vandt senior 1 finalen over Dronningborg Boldklub og Spentrup IF vandt finalen i senior 2 over Vorup FB U19.

Sæson 2017-18

Vi byder velkommen til den nye håndboldsæson 2017-18.

Alle er velkomne uanset alder og håndboldmæssige kvalifikationer.

Træning starter i uge 32 - 33.

Se nærmere om de enkelte hold her på hjemmesiden under håndbold.

 

Finaleprogrammet i Brejnholt Cup 2017 er næsten klar

Efter torsdagens kampe er finaleprogrammet for lørdagens finalestævne på Kristrup Stadion næsten klar. De to finaler og de to bronzekampe er helt på plads. Til gengæld er der fortsat lidt tvil om kampen om 5./6. pladsen i senior 1. Det vil vi informere mere om på et senere tidspunkt. Derimod ligger det fast, at kampen om 5./6. pladsen i senior 2 er aflyst grundet Randers KFUM's afbud til turneringen.

Vorup FB erobrede to finalepladser i Brejnholt Cup

Torsdagens kampe var afgørende for, hvem der skulle erobre de sidste to finalepladser i Brejnholt Cup 2017. I senior 1 kæmpede Vorup FB's jyllandsseriehold mod Hornbæk SF's serie 2 hold om retten til at møde DB i finalen. I senior 2 mødtes Vorup FB's U19 ligamandskab mod Kristrup Boldklubs serie 3 hold om finalepladsen mod Spentrup IF.

DB er i senior 1 finalen og Spentrup i senior 2 finalen

Der er afviklet kampe i Brejnholt Cup i hele ugen. Der er fundet finalehold i begge rækker, men det endelige finaleprogram findes først efter aftenens spændende kampe. I senior 1 mødes HSF og Vorup FB og i senior 2 mødes Vorup FB U19 og Kristrup Boldklub.

Begge aftenens kampe er afgørende i puljerne. HSF kan nøjes med et point i kampen mod Vorup FB og alligevel tage finalebilletten. I senior 2 - der desværre har været ramt af et afbud fra Randers KFUM - mødes værterne fra KB og Vorup FB U19. Vinderen af den kamp går i finalen. Spændingen er således intakt.

Hjælpere til Motocrossløb

Vi har brug for din hjælp. 

Næste opgave på Brusgaard er lørdag den 19. august 2017.Der afvikles der stort løb på banen, og igen har vi fået muligheden for at hjælpe og tjene penge til klubkassen til brug for bl.a. aktiviteter for børn og ungdommen i Kristrup Boldklub. 

Vi skal stille med 14 frivillige (min. 18 år), der skal hjælpe med flagopgaver.

Velbesøgt åbning af Brejnholt Cup 2017

De tunge regnskyer, der havde åbnet helt op lørdag formiddag, holdt heldigvis tæt under lørdagens åbning af Brejnholt Cup 2017. Derfor blev de tre afviklede kampe da også ganske velbesøgte. De fremmødte tilskuere blev vidner til nogle spændende og ganske jævnbyrdige kampe. Værterne fra KB fik ikke den start de havde håbet på i senior 1, hvor DB med en sejr mandag aften over Langaa IK kan sikre sig den ene finaleplads.

Brejnholt Cup 2017

Så er vi klar med programmet for årets store, lokale træningsturnering, Brejnholt Cup, der er den 20. udgave af turneringen.

Igen i år tegner det til at blive en særdeles spændende turnering med et stærkt felt af 12 hold fordelt i to puljer.

Vi håber på en god og spændende træningsturnering, som kan lægge grunden til et godt efterår for alle de deltagende klubber. Kristrup Boldklub byder spillere, trænere, ledere, dommere og publikum velkommen til en god og oplevelsesrig uge på Tirsdalen og Kristrup Stadion.

Som afrunding på Brejnholt Cup 2017 afholder vi grillaften på stadion, når finalekampene er afviklet. Alle klubber er naturligvis meget velkommen til at deltage. Prisen er 150,- kr. pr. deltager.

Her kan I læse hele programmet for turneringen:

files/Program_Brejnholt_Cup_2017.doc

Oldboy s jubilæums fest d. 20-5-2017

Hej alle

 

Det er nu efterhånden ved at være 14 dage siden vi i KB oldboys afholdte vores 75 års jubilæum.

Det blev en meget vellykket dag med fodbold og fest med omkring 100 deltagere hvilket vi synes var flot

Vi havde op til dagen afholdt adskillige møder, for at få lavet en god dag ud af det, en dag, hvor mange gamle, som unge Kb’ere  kunne mødes i festligt lag og få en snak om gamle dage og måske også se lidt fremad.

Så er Grundlovsgrisen snart klar igen ...

Nu er det igen ved at være tid til KB mest traditionsrige fest - Old Boys Grundlovsfest.

Lørdag den 10. juni kl. i Klubhuset.

Årets program ser sådan ud:

13.00-14.00      Den traditionelle Grundlovstræningskamp

14.00-15.00      Tørstslukning og omklædning, vinder- og taberøllene fordeles

15.15-15.30      Flaghejsning

15.30-                 Al den helstegte Grundlovsgris med tilbehør, som du kan spise…

Hans Mogensen modtog DBU Jyllands fornemmeste hæder

KB's Hovedformand fik sig en behagelig overraskelse, da han deltog i KB Oldboys' 75 års jubilæum i klubhuset på Holmsgårdsvej. Han troede han skulle være en helt almindelig gæst, men en time inde i festlighederne dukkede en helt speciel gæst op, og han bragte Hans i centrum.

KB Old Boys fylder 75

Reception

i vores klubhus på Kristrup Stadion

lørdag den 20. maj kl. 15.00 – 17.00

i anledning af at KB Old Boys bliver 75 år.

Derfor vil vi meget gerne se dig/jer/I til et par hyggelige timer, hvor vi vil være vært med lidt mad, drikkelse og anekdoter fra de mange år.

Sølv ved Svanecup

Ved weekendens Ungdomsstævne , 21-22-23. April 2017, nærmere betegnet Svanecup der afholdes i det nordjyske

blev vore U-12 piger sølvvindere, efter en række flotte og spændende kampe hen over weekenden.

Rigtig flot klaret og en god afslutning på sæsonen.

Støtteforeningen havde sponsoreret 2.000,00 kr til deltagelse i stævnet.

 

GENERALFORSAMLING I HÅNDBOLD

Ved generalforsamlingen i KB Håndbold onsdag d. 22. marts 2017 valgte formanden gennem de sidste 9 år, Erik Højholdt, at give stafetten videre til Benny Pedersen. Benny skal qua sine ledererfaringer fra Coop være med til at videreudvikle KB Håndbold.

Samtidig er der også sket en større men fredelig udskiftning i bestyrelsen.

Uddeling af priser ved Årets Seniorafslutning i Håndbold

Ved Årets Seniorafslutning Onsdag d. 12. April 2017 blev der som sædvanligt  uddelt priser.

Årets KB´er 2016 blev Nicolai Træde Eriksen.

Årets Ungdomstræner blev Stine Vestergaard.

Årets Seniortræner blev Per Bertelsen.

Generalforsamling i fodbold

Generalforsamling i fodbold var ganske velbesøgt igen i år. Måske var det de lune frikadeller og kartoffelsalat, der trak folk af huse. Glædeligt at se så mange.

Fodboldformand Harry Vang bød velkommen, hvorefter Karl-Henrik Svendsen blev valgt til at dirigere slagets gang.

Indstilling til sæsonens Priser i Håndbold  senest Søndag den 1. April 2018

Så er det tid til indstilling af kandidater til Årets KB´er I Håndboldafdelingen.

Årets KB'er   (sidste år blev det en seniorspiller Nicolai Eriksen)

Alle er velkomne til at komme med en indstilling og indstillingen skal nødvendigvis ikke være en fra medlemskartoteket. Men den skal ledsages af en begrundelse)

Nyt lys i hal og omklædningsrum

Mandag d. 20. marts 2017 påbegynder håndværkerne opsætning af nyt lys i hele halkomplekset.

Hallen er derfor lukket i Uge 12-13-14.

Omklædningsrum 3&4 er indraget af håndværkerne til depot for byggematerialer.

Derfor er låsene udskiftet midlertidigt og vi har ingen adgang dertil.

De andre udvendige omklædningsrum bliver renoveret fra Uge 15 og fremefter.

Sæson start for børn

Så er det også blevet børnenes tur til at starte sæsonen op.

Se plakaten i stor størrelse her: files/Nytrsappel_brn.pdf

Fantastisk arbejdsdag - Tak til alle

25-30 frivillige havde valgt at bruge en lørdag på Kristrup Boldklub og hvilken lørdag?

Vi mødte frem kl. 08.00 til morgenmad og en kort orientering om dagens opgaver. Alle med godt humør og stor villighed til at løse opgaverne.

U21 landskamp mod England i Randers

Fokus på de frivillige - TAK FOR INDSATSEN

Kom gratis til U21 landskamp mod England på Randers Stadion

Er du træner, leder, hjælper eller er du på anden måde med til at løse frivillige opgaver i KB-regi, så er her et tilbud til dig

Mindeord

Mandag den 27. februar 2017 mistede vi i Kristrup Boldklub et æresmedlem og en sand klublegende. Det blev den sidste dag i Villy Andersens liv.

På vej fra kiosken på Vennelystvej til stadion blev Villy ramt af en blodprop i hjertet og hans liv stod desværre ikke til at redde.

Arbjedsdag i Kristrup Boldklub d. 11. marts

Kære KB´er

Vi har brug for jeres hjælp til at shine Tirsdalen og stadion op.

Det sker den 11. marts - kl. 8-16(kan man kun nogle timer eller kommer man senere, så er det helt fint.

Dagen starter i barakken på Tirsdalen med morgenmad og en gennemgang af arbejdsplanen.

Vi har brug for mange frivillige hænder, så tøv ikke med at få jer meldt til.

Tilmelding til Jacob Velling via sms tlf. 40197497 - eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh. Jacob Velling og fodboldbestyrelsen.

GENERALFORSAMLING FODBOLD

Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling i Kristrup Boldklub, fodbold med spisning.

Tid og sted: 16. marts 2017 kl. 19.00 i Klubhuset ved stadion.

Ny fordelsaftale med vores hovedsponsor

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre en forlængelse af det gode samarbejde med vores hovedsponsor Sparekassen Kronjylland.

Det er en fordelsaftale, forstået således, at Kristrup Boldklub tildeles 1.000 kr. pr. henvist familie som afholder møde i Sparekassen Kristrup med henblik på at flytte deres fulde kundeengagement til Sparekassen.
Hvis familien flytter, vil der blive udbetalt ekstra 500 kr. pr. familie

Generalforsamling Oldboys

Hej alle

Så er det ved at være tid til den årlige generalforsamling i KB Oldboys

Mød op d. 25-2 hvor Oldboys vil være vært ved et lille traktement

venligst serveret af barakken

Sæsonstart seniorfodbold

NYTÅRSAPPEL SENIORFODBOLD

Kristrup Boldklub Fodbold er klar med nytårsappel for hele seniorafdelingens kvinder og herrer.

Appellen starter fra klubhuset på Holmsgårdsvej 35, 8960 Randers SØ

Lørdag den 28. januar 2017, kl. 13:00

NYTÅRSAPPEL 2017 OLDBOYS

Godt nytår til alle oldboyser og kb'ere iøvrigt

Lidt sent i år, men alligevel indkalder Oldboys til nytårs appel på tirsdalens baner

          Lørdag d. 7-1-2017 kl. 1300 omklædt

Five a Side og juletræspenge til børn og ungdom fra Old Boys

Efter den traditionsrige Five a Side turnering for old boys overrakte old boys formand Brian Hansen en check på 10.000 kr. fra salget af juletræer til fodboldformand Harry Vang. Pengene er øremærket arbejdet for at give børne- og ungdomsafdelingerne optimale forhold.

Old Boys ønsker glædelig Jul

Så er KB Old Boys atter klar med masser af flotte juletræer på Kristrup Stadion.

 

Juletræssælgere

Juletræs-salgsliste 2016 Old boys

 

Søndag d. 27 November

Kl. 10 – 13 Bestyrelse modtagelse af træer, opsætte hegn

KB har indgået ny fordelagtig behandlingsaftale med FysioDanmark

Er du skadet,

så se lige denne nye aftale med FysioDanmark, der er Randers'  største og mest veludstyrede fysioterapi klinik.

Old Boys Five a side

Så er det igen tid til årets store oldboysbrag

FIVE A SIDE

Lørdag den 26. november kl. 13.00 på tirsdalen.

Gå ikke glip af denne traditionsrige turnering med det lige så traditionsrige program.

Afslutningsfest i KB Seniorfodbold

Op mod 60 spillere fra KB Seniorfodbold havde fundet vej til klubhuset lørdag aften. Det havde de for at fejre afslutningen på en spændende fodboldsæson. Efter at have nydt Anette og Hans Mogensens lækre mad, blev de officielle pokaler uddelt.

Trænerduo fortsætter næste sæson

Vi er særdeles glade for at vi nu kan bekræfte, at både cheftræner Finn K. Jensen og assistenttræner Lasse Mogensen fortsætter næste sæson. 

Gyserafslutning i serie 1

Der er lagt op til en gyserafslutning inden de sidste to spillerunder i serie 1. KB indtager en øjeblikkelig 4. plads med 20 point. Tre point færre end de tre førerhold med 23 point. Topholdene møder imidlertid hinanden på kryds og tværs i de to sidste spillerunder, så alt kan ske.

KB koryfæ rundede 85 med fest og farver

Fredag den 7. oktober rundede Villy Andersen 85 år. Det skarpe hjørne blev markeret af Kristrup Boldklub ved en meget uformel reception i klubhuset om lørdagen - umiddelbart efter førsteholdets kamp mod Helsted Fremad IF.

Villy bliver 85. KB inviterer til lille komsammen...

Fredag den 7. oktober bliver KB's grand old man, Villy 85 år.

Det skal naturligvis fejres, så derfor vil vi gerne invitere til en lille, uhøjtidelig reception lørdag den 8. oktober kl.17.30-19.30, når førsteholdets kamp mod Helsted er afsluttet og forhåbentlig vundet.

Vind en bil, rejser, cykler, ferieophold og meget mere...

Vi har i år valgt at sælge lotterisedler for Diabetesforeingen. Vi støtter en god sag og Diabetesforeingen støtter os med 9,- kr. pr. solgt lotteriseddel. Således går det hele til to gode formål.

Der er over 10.000 præmier, så chancen for at vinde er stor. 

Lotterisedelerne koster 25,- kr. pr. stk. og er delt rundt i de forskellige afdelinger i fodbold. Håndbold må også gerne købe ;-)

Så støt, skrab og vind - måske er det netop dig, der vinder en ny bil...

Sæsonstart på Håndbold

Så er der igen håndbold i hallen.

Søndag d.25. september 2016 kl. 13.30 tager vores  2. Divisionshold Damer i mod spillerne fra

Søndermarkens IF  fra Viborg. Det er første kamp i rødt og hvidt.....

Det bliver spændende at se om pigerne er klar til de nye udfordringer - så mød op og støt hjemmeholdet.

Old Boys sæsonafslutning

Så nærmer afslutningen på endnu en sæson sig, og det skal naturligvis fejres på bedste old boys vis.

Lørdag 1. oktober kl. 15.00 i Barakken på Tirsdalen
 

McDonald's Paderup Cup 2016 blev en stor succes

Hermed nogle billeder fra årets McDonald's Paderup Cup 2016. Udover en kæmpestor tak til alle ca. 2.500 spillere, trænere, forældre, bedsteforældre, frivillige, klubber m.fl., skal især Jacob Velling, Lasse Mogensen (alias Mia Skjøth Mogensen) og Jonas Kiær Andersen have en ekstra stor hånd for at have arrangeret en turnering, hvor alt bare klappede til alles store tilfredshed. Selv vejret havde de styr på. Godt gået !

Årets store McDonald's Cup 2016 er klar

Så nærmer den begivenhed, som især vores børnespillere i fodbold har ventet på i lang, lang tid, nemlig McDonald's Paderup Cup 2016.

Det betyder, at nu på lørdag den 27. august vil banerne på Tirsdalen være fyldt med 2-3.000 glade og forventningsfyldte spillere, forældre, trænere, frivillige m.fl.

Sidste år var en stor succes og der er arbejdet hårdt på, at successen ikke bliver mindre i år. Vi glæder os til at tage imod de mange gæster.

Med U12 drengene til stævne på Fyn

Fredag den 5 august drog U12 mod det fynske for at spille Superbrugsen Cup i Søndersø.

Vi blev indkvarteret på Søndersø Gymnasium, da vi ankom ved 19-tiden og så stod den ellers på pizza til alle mand. Så gik den store pokemon jagt i gang blandt spillerne, der ledte efter de små dyr. Nogle valgte dog at spille lidt bold, inden vi skulle i seng.

Kim Larsen & Johnny Madsen Koncert bemandet af frivillige fra KB

Til koncerten på Værket Torsdag d. 11. August 2016 kom der ca. 6.500 tilskuere.

Barerne var bemandet af 70 frivillige fra KB under ledelse af Thommy Jensen, som har følgende besked til dem der deltog:

Hadsund Boldklub og Vorup FB løb med pokalerne i Brejnholt Cup 2016

Finalestævnet i Brejnholt Cup 2016 blev en meget spændende affære, specielt i senior 1. I senior 2 måtte KB se sig besejret af et stærkt Vorup mandskab. Selvom der stod 0-0 ved pausen, var der reelt aldrig tale om spænding i kampen. VFB var dominerende gennem det meste af kampen, og da de først fik hul på bylden, gik det stærkt. Det blev til en 3-0 sejr til naboerne. Dermed erobrede de pokalen i senior 2 for tredje gang.

Finaleprogrammet er klar i Brejnholt Cup 2016

Torsdag aften blev der spillet to kampe i Brejnholt Cup. Begge kampe var afgørende for lørdagens finaleprogram. Vorup FB mødte Randers Freja i senior 1. De skulle vinde med mindst 4-1 for at bringe sig helt lige med Hadsund Boldklub. I senior 2 mødte Kristrup Boldklub den kommende turneringsmodstander fra Randers KFUM. KB Skulle vinde med minds to mål for at sikre sig finalepladsen mod Vorup FB. Læs hvordan det gik og se finaleprogrammet.

Status på Brejnholt Cup

Efter fire kampdage i Brejnholt Cup, er første finalehold fundet. Vorup FB erobrede den ene finaleplads i Senior 2 på trods af et 1-2 nederlag mod Dronningborg Boldklub onsdag aften. Det resultat betød, at alle tre hold i pulje 4 har 3 point, men Vorup FB går til finalen med den bedste målforskel. Hadsten SK tager andenpladsen - og dermed bronzekampen - og DB må tage til takke med tredjepladsen.

Opstart håndboldsæson 2016-17

Træningen starter efter en velfortjent sommerpause.

Seniorafdelingen starter i Uge 32.

Ungdomsafdelingen starter i Uge 33 (U8 & U10 drenge i Uge 35)

Målrig åbning af Brejnholt Cup 2016

Brejnholt Cup 2016 blev sparket i gang med tre kampe lørdag. De tre kampe bød på ikke færre end 17 mål, så de fremmødte tilskuere havde nok at glæde sig over. I senior 1 spillede Kristrup Boldklub mod Randers Freja. Det blev til 2-2 efter at KB havde været bagud med 2-0. 

Anders Maaetoft kåret til månedens spiller

Anders Maaetoft er blevet kåret til Månedens Spiller for maj måned i førsteholdstruppen. Anders er fast mand på pladsen som venstre back på serie 1 mandskabet. 

McDonalds Paderup Cup på Tirsdalen d. 27. august

Kære fodboldfolk i og omkring Kristrup Boldklub.

McDonalds Paderup Cup er nu annonceret på staevner.dk og tilmeldingerne kan begynde - så sæt et KÆMPE x i kalenderen d. 27. august, når vi igen fylder banerne på Tirsdalen op med glade fodboldbørn, forældre, søskende og de uundværlige frivillige fra KB.

Månedens spiller i KB Seniorfodbold

Med Pavin Caffé som sponsor, vil KB Seniorfodbold efter afslutningen på hver måned kåre månedens KB Seniorspiller. Reglerne er ganske enkle. Den spiller der af holdkammeraterne har opnået flest stemmer vil blive belønnet med en flot kurv fra Pavin Caffé.
 

Status på vores nye hjemmeside

Nu har vores nye hjemmeside snart være online i en måneds tid og status er, at den heldigvis er blevet utrolig positivt modtaget.

Alt er endnu ikke på plads, især mangler der endnu en del på Håndboldsektionen, men der arbejdes intenst på at nå i mål.

I skal være opmærksomme på flg.:

Generalforsamling i Støtteforeningen

 

 

 

Der afholdes ordinær Generalforsamling i Støtteforeningen

Onsdag d. 25. Maj 2016 kl. 19.00 i Cafeteriet i Tirsdalens Skolehal

Dagsorden efter vedtægterne.

Bestyrelsen for Støtteforeningen

KB Sport & Erhverv hos Cold Hand Winery

Torsdag den 17. marts arrangerede KB Sport & Erhverv besøg hos Cold Hand Winery for alle sine medlemmer. 24 personer havde taget imod invitationen, og de fik en spændende oplevelse på det lokale vineri i Læsten.

Jens Skovgaard, der er en af Cold Hand Winerys to stiftere, fortalte levende og entusiastisk om virksomhedens udvikling, fra en lidt flyvsk tanke til en sund virksomhed med fokus på dansk producerede frugtvine i mange afskygninger.

Generalforsamling i fodbold

Årets generalforsamling i fodbold blev et ganske velbesøgt arrangement, så stor tak til de fremmødte.

Karl-Henrik Svendsen ledte slagets gang som dirigent og efter formandens beretning, skulle den nye bestyrelse vælges, hvilket gav følgende rokeringer: Ud trådte Finn Hesselmark (sekretær), Kurt Telling (kasserer) og Jesper Sand (suppleant). Nye i bestyrelsen er Lars Nikolajsen (sekretær) og Jonas Andersen (suppleant). Jacob Velling overtager kassererposten.

Generalforsamling for 100 år siden

Nu hvor vi nærmer os årets Repræsentantskabsmøde i KB, kunne det vel være sjovt at læse formandens referat fra Generalforsamlingen den 26. marts 1916. Det finder i nedenfor. Læg mærke til alle de funktioner der - udover bestyrelsesposterne - skulle besættes.