Hej alle

Det er efterhånden små 3 ugers tid siden vi afholdte vores årlige grundlovsfest og her er lige et par venlige ord derfra.

Det startede som sædvanlig med 1 times bold i super flot vejr med efterfølgende tørstslukning.

Derfra gik vi til flaghejsning og vi gik op for at indtage den velstegte pattegris. Vi skulle dog først lige optage hele 10 nye medlemmer og det gik da også fint og maden blev indtaget  som den forventede varme ret.

Formanden holdt den forventede tale og snart kom der gang i Stigs tallotteri/tambola, som altid populært og hurtigt udsolgt og i Stephans fravær vandt formanden en gevinst for første gang i mange år.

Derefter blev der sparket straffe og ellers hygget også med lidt fodbold i tv og snak om både de gamle og de nye tider

Alt i alt blev det igen, igen en god grundlovsfest med godt vejr, og med fremgang i de optagne medlemmmer ser fremtiden lys ud for os gamle, et lille suk skulle dog være at vi mangler deltagelse fra de helt gamle og vel ca. en 10 stykker mere for at komme på et halvt hundrede deltagere som vi har toppet med for et par år siden.

Hertil slut skal der herfra lyde en tak til de støttede med sponsorgaver til lotteriet:

Simonsenplus, Rema1000 Kristrup, Blomsterværkstedet, Den Røde Bodega, Pappas Pizza Kristrup, Arkil samt vores allesammmens Lars "Budde" Jensen. 

Skulle jeg have glemt et par stykker håber jeg man bærer over med os, vi er jo ved at komme op i alderen:)

Herfra ønskes om en god sommer, vi ses efter ferien og husk der er træning både onsdag og lørdag for de mange der skulle have brug for det...

Pbv

Brian