Senior 1:

Kristrup Boldklub - Vorup FB (1-1) 1-3

Målscorere: 

KB:        Daniel Rasmussen
VFB:      Kim Vejrum 2, Michael Lehm  

Kristrup Boldklub kom bedst fra start. De dominerede faktisk den første halve time. Det blev til et par halve chancer inden Mathias Møller efter 12 minutter pludselig var alene med Vorup FB keeperen, der imidlertid fik blokeret den store chance. I det 25. minut gik det lidt bedre for KB. Igen var Mathias Møller involveret. Denne gang valgte han at spille Daniel Rasmussen fri. Han kvitterede for det flotte oplæg ved at sende bolden sikkert i nettet.

Føringen holdt kun i 13 minutter. Efter et VFB hjørnespark nåede Kim Vejrum bolden før KB keeper Jeppe Mogensen kunne gribe ind og headede VFB på 1-1, hvilket blev pausecifrene.

Også i starten af anden halvleg havde KB godt fat i spillet. De satsede meget på hurtige omstillinger, hvorimod VFB i højere grad forsøgt at holde på bolden og lade den køre rundt i mange stationer. Alligevel var det VFB der ret hurtigt i halvlegen bragte sig på sejrskurs. Kim Vejrum befandt sig pludselig alene med Jeppe Mogensen og sendte bolden i en blød bue henover en chanceløs KB keeper. 

Det tvang KB til at satse. De skulle imidlertid arbejde hårdt for at matche de boldsikre VFB'ere og langsomt begyndte de at miste kræfterne. Da intensiteten blev højere med flere nærkampe overtog frustrationer og diskussioner gradvist KB'ernes fokus på spillet. Det betød, at VFB var klart spilstyrende i den sidste halve time. 10 minutter efter føringsmålet til 2-1 kunne Michael Lehm lukke kampen med sin scoring til 3-1. VFB havde chancer til at udbygge føringen, men KB havde også et par chancer for at reducere, men en lidt rodet kamp med masser af frispark og hårde nærkampe endte med en VFB sejr på 3-1. 

Resultatet betyder, at VFB og Dronningborg Boldklub gentager sidste års finale på lørdag kl. 13.00 på Kristrup Stadion.

Senior 2:

Vorup FB - Kristrup Boldklub (0-1) 1-2

Målscorere:
VFB:    Lars Damgaard
KB:      Nicklas Nielsen, Mikkel Mikkesen

Kampen i senior 2 blev ikke så intensiv og hård som senior 1 kampen. Alligevel bød de to hold hinanden på en god og jævnbyrdig kamp. Der var kun spillet et par minutter før Nicklas Nielsen kunne bringe KB på 1-0, hvilket også blev pausecifrene. VFB slog tilbage i anden halvleg, da Lars Damgaard fik bragt balance i regnskabet. Mikkel Mikkelsen fik imidlertid atter bragt KB på sejrskurs da han scorede til 2-1. Selvom VFB pressede på for en udligning i slutningen af kampen, endte det hele med 2-1 til værterne. Der spilles ikke finale i senior 2, men puljen fortsætter med to kampe på lørdag kl. 15.30. Kampene er:

Kristrup Boldklub - Hadsund Boldklub
AH 2012 - Vorup FB

Efter at alle hold har spillet to kampe, var Purhus IF bedst med 4 point. De får et bonuspoint og kan således tage 5 point med til kampen mod Kristrup Boldklub fra senior 1. Den kamp spilles kl. 13.00. Med 3 point til Kristrup Boldklub, Hadsund Boldklub og Vorup FB er puljen således helt åben inden de sidste kampe.