Senior 1:

Vorup FB – Dronningborg Boldklub (2-0) 3-2

Målscorere: 
VFB:             Nicklas Andi 2, Christoffer Jørgensen
DB:               Christian Kjeldsen, Lasse Jensen

Finalen var et af de efterhånden klassiske opgør i turneringen. Vorup FB og Dronningborg Boldklub skulle for anden gang i årets turnering møde hinanden. Første opgør endte 0-0. Finalen blev en noget mere målrig affære. Allerede efter 6 minutter fik man en forsmag på hvor det bar hen, da Mads Sørensen fra Vorup sendte et godt spark på overliggeren. Der skulle dog gå yderligere 10 minutter før det første mål faldt. Det var Nicklas Andi der, efter et par hurtige kombinationer, sendte bolden hen over en chanceløs Lasse Jensen i DB målet. 

Efter det indledende mål var der ikke meget tempo i spillet, der for det meste foregik midt på banen. I det 25. minut skete der dog atter noget foran DB målet. Et par fejlafleveringer på kanten af eget felt bragte pludselig Christoffer Jørgensen alene med DB keeperen, og han kunne sikkert score til 2-0. DB fik en stor chance inden pausen, men Mathias Hyldahl i VFB målet parerede flot.

Anden halvleg var kun 3 minutter gammel, da Christian Kjeldsen sendte et skud på stolpen. Der blev ikke tid til mange ærgrelser, for kun et par minutter senere kunne samme spiller reducere VFB’s føring. Herefter overtog DB det meste spil og lagde pænt pres på VFB. Det blev til spredte forsøg før Magnus Søndergaard pludselig var alene med VFB keeperen, men Mathias Hyldahl præsterede en ny stor redning. Det var i det 25. minut af halvlegen. DB’s pres for udligning skabte huller i den modsatte ende af banen. Et af disse udnyttede Nicklas Andi i halvlegens 40. minut, da han med sit andet mål bragte VFB på sejrskurs.

I kampens slutfase satsede DB alt, men man skulle helt hen til kampens slutminut før reduceringsmålet faldt. Ved et hjørnespark trak målmanden Lasse Jensen med frem i feltet. Han nåede højest til indlægget og kunne med et godt hovedstød reducere til 2-3. Det var imidlertid for sent, for dommerens slutfløjt lød sekunder senere. VFB kunne trække sig tilbage som vinder af turneringen for andet år i træk og 8. gang i alt.

Kristrup Boldklub – Purhus IF (1-0) 2-0

Målscorere:
KB:               Christian Gregersen, Mikkel Mikkelsen

Det var en kamp mellem serie 1 og serie 3. På den baggrund var der ikke noget at sige til en klar KB dominans i det meste af kampen. Purhus træneren var dog stolt over sit holds indsats. Der skulle et straffespark og en dødbold til at overliste forsvaret, så det var en absolut godkendt indsats af serie 3 holdet.

Senior 2:

Kristrup Boldklub – Hadsund Boldklub (0-1) 0-3

Målscorere:
Hadsund Boldklub:        Aron Trads 2, Jacob Thygesen

Med 3-0 sejren sikrede Hadsund Boldklub sig førstepladsen i senior 2. Holdet var klart dominerende mod serie 4 holdet fra KB. Kampen blev desværre ramt af et alvorligt uheld, da Hadsunds Frederik Kjeldsen brækkede anklen i et hændeligt uheld. En grim skade, som naturligvis lagde en dæmper på den resterende del af kampen.

AH 2012 – Vorup FB (3-0) 4-2

Målscorere:
AH 2012:     Oliver Clausen 2, Nicolai Raith, Jesper Pedersen
Vorup FB:    Peter Skjøtt 2

Vorup FB kunne med en sejr bringe stor spænding ind i kampen om førstepladsen i senior 2, men den spænding fjernede AH 2012 ret hurtigt med en pauseføring på 3-0. Det lignede en afklapsning af Vorup FB, men de fik rettet op på tingene i anden halvleg, som de vandt med 2-1. Dermed kunne de begrænse nederlaget til 4-2.