Knud Olesen blev første gang træner i KB i 1972, på det tidspunkt var han spillende træner. Da førte han omgående klubben op i serie 1. Han vendte tilbage i 1978 og rettede op på en begyndende elevatortur. Knud Olesen blev kendt for sine taktiske evner på og udenfor banen, men også for sine enestående menneskelige egenskaber.

Han var ivrig jæger og kunne stoppe et træningspas, hvis en flok ænder eller fugle fløj i formation over træningsanlægget. Det skulle nydes. På banen blev han kendt som spilleren der kunne drive enhver modstander til vanvid med sine fantastiske evner til at læse spillet og trække modstanderne offside. Den egenskab overførte han på effektiv vis til sine spillere, og det blev gennem mange år et særligt kendetegn ved KB.

Knud Olesen var ikke aktiv i fodboldens verden i de senere år, dog kunne vi møde ham til særlige mærkedage i klubben. Alle der kender Knud Olesen er naturligvis mærket af hans bortgang. Han bisættes fra Grensten Kirke på torsdag kl. 12.00. I øvrigt på hans fødselsdag, idet han på torsdag ville være blevet 79 år.

Æret være Knud Olesens minde.