Alle forventede en lige kamp, det pegede tidligere opgør mellem de to mandskaber på. Det blev det også, indtil KB eksploderede i anden halvleg. Første halvleg var meget jævnbyrdig indtil de sidste minutter af halvlegen. På to minutter bragte Mathias Fransen hjemmeholdet på 2-0. Det lignede en afgørelse på kampen. KB havde ikke spillet sig til afgørende chancer, så det var svært at se to eller flere mål fra deres støvler i anden halvleg. På trods af sommervarmen bød halvlegen på stor intensitet. Der var mange hårde nærkampe. Den kompetente dommertrio havde valgt den rigtige linje. De tillod aggressiviteten i spillet uden at det blev for voldsomt.

Hvad cheftræner Lasse Mogensen fodrede de rødblusede med i pausen vides ikke, men de kom ud til anden halvleg med en stor aggressivitet. Sekundviseren havde ikke bevæget sig meget før indskiftede Sebastian Hesselmark brød igennem på venstrekanten og sendte bolden ind til topscorer Kasper Tolstrup. Han svigtede ikke og sendte bolden i nettet til en hurtig reducering. Syv minuter senere sendte Christian Gjættermann et hjørnespark i feltet. Her steg Jonas Andersen til vejrs og udlignede med et flot hovedstød. 

Det var en sand mavepuster for hjemmeholdet, der havde svært ved at mobilisere de nødvendige kræfter til en modoffensiv. KB fik til gengæld masser af nye kræfter. 20 minutter efter udligningen brød Richard Bertelsen igennem på højrekanten. Han sendte en bold i feltet som Mathias Møller bagest i feltet hovedstødte i nettet til 2-3. Et imponerende comeback af KB'erne.

Kampen var ingenlunde slut. Det blev til et par nærgående Helsted Fremad forsøg efter dødboldsituationer, men KB spillerne kunne ånde lettet op inden Kasper Tolstrup i kampens slutfase kunne lukke og slukke med scoringen til 2-4.

Der var naturligvis stor jubel i KB lejren efter sejren. Champagnepropperne kunne springe. Det blev til den traditionelle lufttur til cheftræner Lasse Mogensen. Han har selv været med som spiller på de seneste oprykkerhold til Jyllandsserien. Nu kunne han som cheftræner krydre den første del af trænerkarrieren med en oprykning til det forjættede land. Imponerende arbejde af den unge cheftræner, der har fået samlet en trup der kæmper som et hold.

KB'erne kunne fejre sejren med en improviseret  oprykningsfest i klubhuset på Holmsgårdsvej. STORT TILLYKKE TIL DET NYE JYLLANDSSERIEHOLD.

Den netop afsluttede sæson har vendt op og ned på styrkeforholdet blandt serieklubberne i Randers. Dronningborg og Kristrup bytter således plads med Helsted Fremad og Vorup FB i Jyllandsserien. Det er første gang i umindelige tider, at KB nu er foran Vorup FB i konkurrencen om fodbolddominansen i Randers Syd. Skribenten tør ikke give et bud på, hvornår det sidst er sket. Det kræver en granskning af historiebøgerne.