Efter at Vorup FB to år i træk har vundet senior 1 rækken, ligger det nu fast, at vi i 2019 skal have et nyt navn på pokalen. I senior 2 erobrede Hornbæk SF den ene finaleplads. I den gruppe bliver der også tale om en ny vinder, idet sidste års vinder, Hadsund Boldklub, ikke deltager.

Senior 1, pulje 2:

TRIF – Vorup FB (3-1) 5-4
Målscorere:
TRIF:           Mathias Haulrik, Emil Haulrik, Rasmus Søegaard, Lasse Tsepo, Victor Riis
Vorup FB:   Nicklas Andi 3, Frederik Zander

TRIF’s nyoprykkede serie 2 mandskab var naturligvis det undertippede hold i kampen mod Vorup FB’s serie 1 mandskab, der netop har taget turen ned fra jyllandsserien. Det forventede styrkeforhold, i Vorup FB's favør, kom sjældent til udtryk i kampen. TRIF lagde ud i et højt tempo, og Vorup FB kom aldrig ind i kampen i den indledende fase. Det betød at de hurtigt spillende TRIF’ere hurtigt bragte sig i front. Efter 8 minutter stod der 1-0 på måltavlen, efter 24 minutter 2-0 og efter 30 minutter 3-0. I den periode var det absolut ikke synligt, at Vorup FB var det højest rangerede hold af de to. Vorup FB fik reduceret til 3-1 efter 32 minutter. 3-1 blev pausecifrene efter en tempofyldt første halvleg med TRIF som det dominerende hold.

Vorup FB’s træner Michael Hansen måtte tale med store bogstaver i pausen. Han var absolut ikke tilfreds med sit holds præstation i første halvleg. De investerede slet ikke nok i deres indsats og de var ganske enkelt ikke gode nok. Denne tale gav en helt anden start på anden halvleg.

Vorup FB var nu det dominerende hold. Da de reducerede til 3-2 i halvlegens første minut lignede det en markant ændring af kampens forløb. Vorup FB var de dominerende og de lagde et højt pres på TRIF. Det pres resulterede i et udlignende mål til 3-3. Vorup FB fortsatte det høje pres og 5 minutter efter udligningen bragte de sig på 4-3. Det virkede som den naturlige konsekvens af niveauforskellen mellem de to hold, men det meget bevægelige og talentfulde TRIF mandskab gav ikke op. 

Efter føringsmålet faldt Vorup FB atter i kadence. TRIF overtog det meste af spillet og 35 minutter inde i anden halvleg fik de udlignet. Nu blev det til vekslende angreb og dermed stor spænding om kampens udfald. Der var chancer i begge ender af banen, men i kampens sidste minut, fik TRIF afgjort kampen med en flot scoring. 

Det er nu helt sikkert, at Senior 1 skal finde en ny vinder af den pokal, som Vorup FB har lagt beslag på de seneste to år og hele 8 gange i alt.

Hornbæk SF er klar til finalen i senior 2.

Senior 2, pulje 3:
Vorup FB – Hornbæk SF U 19 (1-2) 1-3

Målscorere:
Vorup FB:        Kim Vejrum
Hornbæk SF:  Nikolaj Erikslev, Emil Madsen, Mads Boldrup

Hornbæk SF’s U19 hold havde vundet deres første kamp mod Purhus IF. Det betød, at de med en sejr over Vorup FB i mandagens kamp kunne sikre sig den ene finalebillet. Den udfordring klarede de med en 3-1 sejr over Vorup FB. Det var en meget jævnbyrdig kamp, men Hornbæk var mere kyniske foran mål end Vorup FB. Vorup havde chancerne, men Hornbæk udnyttede dem de havde ganske effektivt.

 

Tirsdagens kampe i Brejnholt Randers Cup er:

Senior 1:    Kolind/Perstrup IF - Kristrup Boldklub

Senior 2:    TRIF - Spentrup IF

Begge kampe spilles på Tirsdalen kl. 19.00.