Senior 1, pulje 1:

Kolind/Perstrup IF – Kristrup Boldklub (1-2) 1-3

Målscorere:
Kolind/Perstrup IF: Martin Holm
Kristrup Boldklub:  Kasper Tolstrup, Henrik Kristiansen, Daniel Rasmussen

Der var lagt op til en afgørende kamp i senior 1, pulje 1 da Kolind/Perstrup IF og Kristrup Boldklub mødte hinanden tirsdag aften. Det var to hold der kendte hinanden ganske godt fra den netop afsluttede turnering. Det blev da også en meget jævnbyrdig kamp. Første halvleg blev en hård kamp om dominansen på midtbanen. Den kamp var der ingen af de to hold der vandt. Det blev til mange hårde nærkampe og ikke så mange afgørende chancer foran målene. Efter 17 minutter var det imidlertid Kolind/Perstrup IF der først fik brudt stillingskrigen og kunne bringe sig på 1-0 ved Martin Holm.

Den føring holdt til det 24. minut, hvor Kasper Tolstrup bragte balance i regnskabet. Det mål gav værterne et lille overtag, dog uden at skabe afgørende chancer. Der skulle en dødbold til at løse op for de manglende chancer. Fire minutter før pausen tog Christian Gregersen sig af et frispark uden for Kolind/Perstrups felt. Det sendte han præcist ind i feltet, hvor Henrik Kristiansen kunne stige til vejrs og heade KB i front. 2-1 til værterne blev pausecifrene.

Anden halvleg blev en ny jævnbyrdig affære. Der var chancer i begge ender af banen, men det blev aldrig til helt åbne målchancer. Det lignede længe en kamp der kunne afgøres til begge sider, men KB fik trods alt tilkæmpet sig et lille overtag. Det overtag blev belønnet i kampens døende minutter, da Daniel Rasmussen kunne score det afgørende mål til 3-1.

Puljen afgøres nu i kampen mellem Kolind/Perstrup IF og VSK Aarhus. En sejr på mere end to mål til VSK Aarhus sender dem i finalen.

Senior 2, pulje 4:

TRIF – Spentrup IF (0-1) 5-2

Målscorere:
TRIF:                Jesper Munk 2, Marcus Burgdorf, Frederik Stoffer, Peter Kirketerp
Spentrup IF:  Daniel Niebuhr, Søren Kaysen

Spentrup IF kunne med en sejr bringe sig i finalen i senior 2. Det så længe ud til, at de havde tænkt sig at erobre finalepladsen. De bragte sig i front i første halvleg og holdt føringen til pausen.

I anden halvleg løb de tør for kræfter og måtte se et kvikt spillende TRIF mandskab trække fra. De scorede stort set efter behag og bragte sig på 5-1 inden Spentrup kunne reducere på et straffespark kort før tid. Der skal vist ske mirakler hvis TRIF ikke bliver Hornbæk SF’s modstander i finalen

Onsdagens kampe i Brejnholt Randers Cup er:

Senior 1:    TRIF - Hobro IK

Senior 2:    Vorup FB - Purhus IF

Begge kampe spilles på Tirsdalen kl. 19.00.