Senior 1, pulje 2:

TRIF – Hobro IK (2-2) 2-4
Målscorere:
TRIF:           Mathias Haulrik, Frederik Ougaard
Hobro IK:   Mathias Poulsen 2, Mathias Dreyer, Mads Gaardsøe

Jyllandsserie mandskabet fra Hobro IK lignede en klar favorit da de skulle møde TRIF fra serie 2. Den store niveauforskel var ikke synderlig synlig i første halvleg. Hobro bragte sig planmæssigt i front efter 15 minutters spil. TRIF bed imidlertid godt fra sig og fik da også udlignet 10 minutter efter Hobros føringsmål. Den uafgjorte stilling holdt i 10 minutter, hvorefter Mathias Poulsen med sit andet mål atter bragte Hobro i front. I halvlegens døende minutter fik TRIF atter udlignet. Det skete på kampens flotteste mål. Efter et gennembrud på kanten blev der sendt en bold dybt i feltet. Her bragede Frederik Ougaard en helflugter i nettet.

Anden halvleg blev domineret af Hobro IK. De bragte sig på 3-2 da der var spillet 10 minutter af halvlegen. De begyndte at spille bolden rundt i sikre stationer og TRIF mandskabet blev gradvist tappet for kræfter. Det blev til et par store Hobro chancer og et skud på overliggeren inden Mads Gaardsøe i slutminutterne kunne lukke og slukke definitivt med sin scoring til 4-2. Dermed var finalepladsen sikret.

TRIF har været et friskt bekendtskab. De har spillet hurtigt og pågående og har været ganske uimponeret over de højere rangerede modstandere. De er nu klar til at spille om 3. pladsen i senior 1 puljen.

 

Senior 2, pulje 3:

Vorup FB – Purhus IF (0-2) 0-3

Målscorere:
Purhus IF:  Mathias Nielsen 2, Christian Kjeldsen

Kampen mellem Vorup FB og Purhus IF skulle afgøre, hvem der skal spille om 3. pladsen i lørdagens finalestævne. Purhus IF trak det længste strå da de kunne trække sig tilbage med en sikker 3-0 sejr efter pausestillingen 2-0.

Resultatet betyder, at Vorup FB – der er den mest vindende klub i Brejnholt Randers Cuppen – nu skal spille om 5./6. pladsen i begge rækker. Det endelige finaleprogram er først klar efter torsdagens kampe. Her mødes Kolind/Perstrup IF og VSK Aarhus i senior 1 og Kristrup Boldklub møder TRIF i senior 2. Begge puljer er helt åbne inden den sidste kamp.