De foreløbige kampe betyder, at følgende ligger helt fast. Hobro IK har erobret den ene finaleplads i senior 1 og Hornbæk SF den ene i senior 2. I senior 1 har TRIF erobret den ene plads i bronzekampen og det samme har Purhus IF i senior 2.

Det er mere reglen end undtagelsen at der er Vorup FB repræsentation i mindst én af finalerne. Klubben har vundet fire af de seneste 5 senior 1 finaler. Så sent som i 2014 løb klubben med begge pokaler. Klubben er inde i et kraftigt generationsskifte. Det koster på den korte bane. Derfor må Vorup FB tage til takke med kampen om 5./6. pladsen i begge rækker. 

Hvordan det samlede puslespil kommer til at gå op ved vi først efter aftenens kampe. Her mødes Kolind/Perstrup IF og VSK Aarhus i senior 1. I senior 2 mødes Kristrup Boldklub og TRIF. Begge kampe spilles på Tirsdalen kl. 19.00. Turneringsledelsens skrækscenarie er en sejr til VSK Aarhus på 3-1. Hvis det sker vil Kristrup og VSK være helt lige – uafgjort i indbyrdes kamp, samme målforskel og samme antal scorede mål. Da vil det være en mønt der afgør finalepladsen. 

I senior 2 må TRIF betegnes som favoritter til at løbe med finalepladsen. Alt fra sejr til et nederlag på maksimalt 2 mål bringer dem i finalen mod Hornbæk SF. 

Spændingen er således intakt til absolut sidste spilleminut i dagens kampe. Vi håber på stort fremmøde til et par forhåbentlig spændende kampe. Vores mange frivillige står klar i teltet med grill pølser og andre forfriskninger i pausen og efter kampene.