Til
Medlemmerne i Kristrup Boldklub
Forældre til børn og unge i Kristrup Boldklub

Vi har de sidste dage fulgt udviklingen i Danmark omkring Coronavirus. Udviklingen har desværre været meget negativ og der er fra regering og de idrætslige forbud løbende kommet meldinger om tiltag.

Tiltag der alle skal medvirke til, at begrænse smitten og dermed risikoen.

 

Her til aften er der kommet nye og meget alvorlige tiltag fra den danske regering og igen tiltag for at begrænse udviklingen i smitterisikoen.


Kristrup Boldklub har her til aften bl.a. aflyst Generalforsamlingen i fodboldafdelingen. Dette i respekt for den alvorlige situation Danmark er kommet i.

Med baggrund i regeringens udmelding og respekt for denne har ledelsen i Kristrup Boldklub derfor besluttet, at al træning lukkes ned fra i dag og gældende foreløbig 14 dage. 

 

Det gælder på nuværende tidspunkt al træning i fodbold- og håndboldafdelingen samt i Old Boys. Det gælder endvidere fysiske møder. Situationen omkring evt. kampafvikling vil blive meldt ud i løbet af de kommende dage.

 

Vi forventer at der i løbet af torsdag den 12/3 kommer nye meldinger fra DBU/DHF og de vil naturligvis blive tilpasset forholdene i Kristrup Boldklub

 

Vi kan kun ved fælles hjælp være med til at mindske smitterisikoen og dermed være med til igen at få Danmark på ret køl. 

 

Såfremt der er spørgsmål eller bemærkninger vil jeg gerne anmode om, at sendes til Hans Mogensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ligesom telefon 2855 0883 kan benyttes. 


Pas godt på jeres selv - jeres nærmeste  - os alle

De bedste hilsner

Benny, Jacob, Brian, Thommy og Hans