Menu

Bliv sponsor

Bliv sponsor i Kristrup Boldklub.

 

En sponsoraftale mellem din virksomhed og Kristrup Boldklub 1908, kan skrues sammen på mange måder.

Sammen med dig finder vi den pakke og det indhold, som giver mest mening for jeres virksomhed - også får du selvfølgelig et uforpligtende og håndgribeligt udkast til en sponsoraftale med Kristrup Boldklub 1908.

Tag fat i os i dag, så finder en en god løsning til dig og din virksomhed:

SponsorChef:

Jørgen Kim Jensen

Kb1908.sponsorudvalg@gmail.com
28 60 46 12


Kontakt os, vi er klar til at hjælpe jer til en effektiv eksponering af jeres virksomhed/forretning. 

Sponsorkoncept - Kristrup Boldklub

KB Sponsorkontakt
KB har etableret et sponsorudvalg, som skal sikre, at virksomheder/forretninger kan få en grundig præsentation af de sponsormuligheder klubben tilbyder. Vi søger langvarige relationer til vore sponsorer - det er en garanti for, at vi tilbyder et "noget-for-noget" koncept. Vi får støtte til vore aktiviteter og hjælper til gengæld med en positiv eksponering af vore sponsorer. 

Her kan du se de forskellige muligheder for et sponsorat i Kristrup Boldklub.

KB Sponsoraftale
En KB Sponsoraftale er en "noget-for-noget" aftale. Du støtter vores klub og vores medlemmer og frivillige (op mod 1000 mennesker) er bevidste om at støtte din virksomhed/forretning. Derudover vil du naturligvis kunne få dit navn eksponeret på forskellig vis - uanset hvilket hvilket sponsorat du vælger, vil det være en positiv eksponering, dit navn/logo knyttes sammen med positive fritidsaktiviteter. Nedenfor finder du nogle af de muligheder KB tilbyder dig.

KB Sport & Erhverv
Et medlemskab giver gratis adgang til sportslige aktiviteter i KB. Derudover deltager man gratis i alle arrangementer i KB Sport & Erhverv. Vi har bl.a. haft foredrag med Sepp Piontek, Flemming "Don Ø" Østergaard, Finn Nørbygaard, Stig Tøfting, Carsten Werge & Per Frimann, Colin Todd, Ove Christensen, Jesper Møller og Jacob Nielsen ligesom vi har været på besøg på Værket og hos Cold Hand Winery.

KB Klubaftale
Som sponsor i KB giver vi dig mulighed for at markedsføre din virksomhed i klubben og for at lave salgsfremmende tiltag internt i klubben. Et af sådanne tiltag kunne være etablering af en KB Klubaftale. En sådan aftale går i al sin enkelhed ud på, at din virksomhed tilbyder klubbens medlemmer en rabat, når de handler hos dig.

KB Virksomhedsservice
KB tilbyder hjælp til virksomheder med omdeling af reklamer og flyers o.l. Vi tilbyder også hjælp ved dine arrangementer - fester, koncerter, opvisninger o.l. Hvis du har behov for hjælp, kan du henvende dig til klubben. Så finder vi i fællesskab ud af, om vi kan løfte opgaven. 

KB Skilte
KB tilbyder skilte i hallen på Tirsdalen og på Kristrup Stadion. Vi tilbyder forskellige standardstørrelser og forskellige aftaleformer. Med et skilt sikrer du, at du er synlig ved alle sportslige arrangementer i hallen og/eller på Kristrup Stadion.

KB Tøjreklamer
Kristrup Boldklub har en lang række hold under DHF og DBU Jylland. Vi har hold på mange forskellige niveauer. Uanset niveau og hold, har vi et tilbud om tøjreklamer - garanteret også et tilbud som passer lige netop til det niveau du ønsker at støtte klubben på. Kontakt sponsorudvalget og få en præsentation af de talrige muligheder.

Priser for sponsorater i KB fodbold.

Hermed priser for de forskellige muligheder for eksponering i KB. Har du og dit firma specielle ønsker, vil vi i udstrakt grad forsøge at imødekomme disse.

Skilteponsorater, fodbold

Tøj sponsorater, fodbold

 

Alle sæt er incl. KB logo, Tal og taske. Logo i 1 farvet tryk. - Flere farver kan tilkøbes.

Luk