Menu

Old Boys

KB Oldboys - hygge, motion og stolte traditioner


Kristrup Boldklub er en breddeklub. Når det kommer til aldersspredning i fodboldafdelingen, rummer vi spillere fra 4 år til 70+ år. KB Oldboys er en stor afdeling med stolte fodboldtraditioner. Vi har p.t. fire aktive hold tilmeldt under ØOB/DBU Jylland og vi har en kreds af efterlønnere/pensionister, der træner hver onsdag formiddag på Kristrup Stadion, bane 2.

Vi er naturligvis afhængige af egen fødekæde - spillere som føler, at seniorfodbolden er et overstået kapitel, men som fortsat gerne vil fastholde den hygge, det kammeratskab og den motion, som fodbold er garant for. Vi har imidlertid også løbende tiltrukket spillere udefra, og det vil vi naturligvis gerne fortsætte med. Hvis du savner en oase midt i hverdagens travlhed, er oldboysfodbold i KB svaret på det savn.

Vi lægger meget stor vægt på hygge og socialt samvær, men tag ikke fejl af det, vi vil også gerne vinde fodboldkampe. Det vidner adskillige Øst Jyske Mesterskaber i diverse oldboysrækker vel også om. Det er faktisk blevet til hele 14 Øst Jyske Mesterskaber siden turneringen blev startet i 1965.  Se blot denne liste:

OB45: 1995, 1996, 2000, 2002, 2004
OB50: 1997, 1998, 2001, 2010, 2011
OB55: 2007, 2008, 2009, 2010

Vi har masser af traditioner. En af de mest markante er den årlige Grundlovsfest i klubhuset på Holmsgårdsvej. En anden er det årlige juletræssalg, hvor vi år efter år genererer et pænt overskud til ungdomsarbejdet i KB Fodbold. Derudover har vi masser af andre sociale sammenkomster

Vi træner hele året rundt - onsdag og lørdag. Sne, regn og uvejr kan ikke holde os væk fra banerne. Det er vel et tydeligt bevis på det sammenhold og den hygge der omgærder Oldboysfodbold i KB. Der er plads til alle, der ønsker en hyggelig afstikker fra hverdagens centrifuge. Fodboldmæssige kvaliteter er hverken et krav eller en hindring, til gengæld er det en fordel, at have masser af humor.

Prøv kræfter med en fritid med KB Oldboysfodbold - det vil du ikke fortryde.

Luk